Παντρεύτηκαν στο Κολωνάκι με λίγους συγγενείς και φίλους - Το εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό και οι λιλά γόβες της νύφης δίπλα στον γαμπρό

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το 2023 παρακολουθήσαμε πολλά ζευγάρια της εγχώριας showbiz να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ ποιοι παντρεύτηκαν πρόσφατα και ξεσάλωσαν με τσιφτετέλια στο γλέντι). Και λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον παλιό χρόνο και υποδεχθούμε το 2024 πραγματοποιήθηκε άλλος ένας! Στις 30 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι πέρασε το κατώφλι της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης.

Πρόκειται για τον Γιώργο Λυκιαρδόπουλο, πολύ γνωστό παραγωγό ταινιών, και επί πολλά χρόνια σύντροφό του, Στέλλα Καρμίρη, σύμβουλο ψυχικής υγείας και συνιδρυτής του πολιτιστικού οργανισμού "Λυκόφως". Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Κολωνάκι, στον ναό του Αγίου Νικολάου, μαζί με φίλους και συγγενείς τους. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr και απαθανάτισε τους νεόνυμφους έξω από την εκκλησία.

Φωτογραφίες από τον γάμο του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου και της Στέλλας Καρμίρη

Η νύφη είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό midi νυφικό, με μακριά μανίκια, κλειστό λαιμό και δαντέλα, το οποίο και συνδύασε με λιλά γόβες, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο και κρατώντας στα χέρια της λευκά λουλούδια, ενώ ο γαμπρός φορούσε ένα σκούρο μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο και σίλβερ γραβάτα.

Λυκιαρδόπουλος γάμος Καρμίρη

Λυκιαρδόπουλος γάμος

Οι δυο τους κρατούν γενικότερα χαμηλό προφίλ και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media, ωστόσο ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά και τον ενθουσιασμό του για το ευχάριστο αυτό γεγονός και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία από την έξοδο με την καλή του μετά την τελετή, με τα ρύζια να πέφτουν πάνω τους, γράφοντας: «30/12/2023 η πιο σημαντική μου παραγωγή για τη χρονιά».

Δείτε επίσης: Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz - Το ξέφρενο bachelorette party λίγες ημέρες πριν την τελετή