Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν φαντάζεστε πόσο με έχετε συγκινήσει...» - Το μήνυμά της μετά την επανεμφάνισή της

Κατιγισμός από σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την εμφάνιση της μετά από 2,5 χρόνια έκανε με μία φωτογραφία στα social media, την Τετάρτη 4/1, η Αντελίνα Βαρθακούρη, καθώς για πρσωπικούς λόγους όπως εξήγησε, απόφευγε τα φώτα της δημοσιότητας κρατώντας χαμηλό προφίλ.

Η ίδια, ανήρτησε μέσω του προσωπικού της λογαριαασμού στo Instagram, μια φωτογραφία, με την μεγάλη αλλαγή της, αφού μετά από χρόνια ξανθιά, έγινε μελαχρινή. Την δημοσίευση της, συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μετά απο περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί” και μετά από αρκετά μηνύματα σας, τα οποία τα διαβάζω όλα, ήρθε η ώρα να ανεβάσω μια σημερινή φωτογραφία μου, που έβγαλε η κόρη μου και να σας ευχηθώ με όλη μου την αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Το ταξίδι της πραγματικής ευτυχίας, της εσωτερικής γαλήνης και της ελευθερίας θέλει κόπο, εσωτερικότητα, επιμονή και πίστη…ίσως θέλει και λίγη μοναχικότητα…

Ευχαριστώ το Θεό και τον άντρα μου @harryvarthakouris που μου έδωσαν το προνόμιο να έχω τη δυνατότητα να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να φωτίσω την ψυχή μου με αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά και θεμέλια της ύπαρξής μου....» (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Η απάντηση της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά την επανεμφάνιση της στα social media

Όπως ήταν φυσικό, από την ανάρτηση επικράτησε ένας χαμός από σχόλια και τα likes. Η Αντελίνα Βαρθακούρη, λίγες μόνο ώρες μετά την ανάρτηση και μετά των καταιγισμό των σχολίων, απάντησε σε όλους τους ακολούθους της λέγοντας:

«Πραγματικά τα σχόλια σας, ο χρόνος του καθενός σας που διαθέσατε για μένα για να γράψετε μια γλυκιά κουβέντα, δεν φαντάζεστε πόσο με έχετε συγκινήσει και πως με έχετε κάνει να αισθάνομαι μετά απο χρόνια. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι εύχομαι να είμαι αντάξια της αγκαλιάς σας. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ και τόσο βαθιά. Να έχετε υγεία κι ευλογία στα σπιτικά σας» έγραψε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΕΛΙΝΑΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ