Μαριλίνα Βακονδίου: Είπε «όχι» στο Survivor ενώ βρίσκεται ήδη στους Μαχητές!

Τι φάση;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαριλίνα Βακονδίου: Είπε «όχι» στο Survivor ενώ βρίσκεται ήδη στους Μαχητές!

Ενώ μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, με Διάσημους και Μαχητές να παίρνουν θέση στην εκκίνηση των στίβων μάχη ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σήμερα (4/1) το απόγευμα. Η Μαριλίνα Βακονδίου, που σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Mad TV, Fit me up, όπου μίλησε για την ενασχόληση της ως glute makeover trainer.

Το περίεργο ωστόσο δεν είναι εκεί, καθώς κάλλιστα θα μπορούσε να έχει μαγνητοσκοπήσει την εκπομπή λίγο πριν φύγει, και να προβληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Αυτό που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι πως, όταν ερωτήθηκε αν θα άφηνε τα πάντα πίσω της, για να πάει σε κάποιο reality επιβίωσης, η Μαριλίνα ήταν κάθετη και χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε «όχι»!

Τι δήλωνε πριν από λίγες μέρες η Μαριλίνα Βακονδίου

«Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, μου το λένε πολύ συχνά. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, γιατί είμαι και τρελή. Μπορεί να σου λέω τώρα “όχι” και ξαφνικά να βρεθώ εκεί! Αλλά είναι δύσκολο, δεν είμαι σε αυτή τη φάση, γιατί έχω και τον χώρο μου», είπε μεταξύ άλλων με την παρουσιάστρια Αθηνά Κλήμη να απαντάει (προφητικά) ότι θα μπορούσε να την πάρει τηλέφωνο την επόμενη φορά από τον... Άγιο Δομίνικο. Κανείς δεν ήξερε πόσο γρήγορα θα επιβεβαιωθεί, αφού η Μαριλίνα Βακονδίου είναι ήδη στην ομάδα των Μαχητών!

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η αγάπη της για το γυναικείο σώμα της έδωσε το κίνητρο να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ενδυνάμωση γλουτών. Την αθλητική αυτή εξειδίκευση είναι αποφασισμένη να την κάνει γνωστή τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό! Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία τεσσάρων ετών ενώ υπήρξε και αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής για επτά χρόνια. Μπαίνοντας στο Survivor θέλει το τηλεοπτικό κοινό να «αισθανθεί» την ηγετική της παρουσία, δηλώνοντας ατρόμητη ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες! Οι δύσκολες αυτές συνθήκες, περιλαμβάνουν κυρίως, τα ενοχλητικά έντομα της Καραϊβικής, όπως υποστηρίζει η ίδια!

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Τα βιογραφικά των Διάσημων και των Μαχητών