Ο Αντρέας Μικρούτσικος και η Πολύνα Γκιωνάκη σε απίστευτο διάλογο στον αέρα: «Τη γύρισες την μπιφτέκα» - «Αυτό λέγεται βία»

Τα σχόλια από το παρελθόν που έφεραν ένταση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Αντρέας Μικρούτσικος και η Πολύνα Γκιωνάκη σε απίστευτο διάλογο στον αέρα: «Τη γύρισες την μπιφτέκα» - «Αυτό λέγεται βία»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου η Πολύνα Γκιωνάκη, με αφορμή την παράσταση «Έγκλημα Λάθους» στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ συνεργάζεται με τον γιο της Λευτέρη Παπανικολάου-Γκιωνάκη. «Μαμά και γιος είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό, αλλά και δύσκολο να συνεργάζονται. Τα παιδιά πάντα ανακρίνουν τον γονιό και ακούν σκληρή κριτική, αλλά ο γιος μου είναι δίκαιος». Δείτε εδώ τι δήλωσε κι εκείνος σε συνέντευξή του για τη συνεργασία τους.

Λίγο πριν αποχωρήσει η πρωταγωνίστρια απευθύνθηκε προσωπικά στον Αντρέα Μικρούτσικο και του ζήτησε τον λόγο για κάποια σχόλια που είχε κάνει εκείνος στο παρελθόν για τον πατέρα της, τον αείμνηστο ηθοποιό Γιάννη Γκιωνάκη. «Έχω πίκρα από εσάς, κύριε Μικρούτσικε, γιατί στην εκπομπή όπου φιλοξενήθηκε η γνώμη μου, αναφερθήκατε στον πατέρα μου», είπε αρχικά η Πολύνα Γκιωνάκη και συνέχισε: «Μην κοροϊδευόμαστε, τον πατέρα μου εννοούσατε».

Ξέσπασε η Πωλίνα Γκιωνάκη για τον Αντρέα Μικρούτσικο

Ο Αντρέας Μικρούτσικος σήκωσε το γάντι και ανέβασε τους τόνους: «Αν είναι να μην κοροϊδευόμαστε, τότε μην τα παίρνεις πίσω αυτά που είχες πει, για τα νυφικά και τα υπόλοιπα», αναφερόμενος σε κάποιες δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, για να καταλήξει: «Είχες πει πολύ υποτιμητικά πράγματα, σε έκριναν και σήμερα, όπως λέει «μαλλιαρά» η τηλεόραση: Τη γύρισες την μπιφτέκα».

Δείτε επίσης: «Βλέπω δυο μέτρα άντρες με πέπλο και νυφικό...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Πωλίνας Γκιωνάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια και η αφοπλιστική απάντηση του Πουλόπουλου

Η τελευταία φράση του ξεχείλισε το ποτήρι, με την Πολύνα Γκιωνάκη να απαντάει: «Ποια μπιφτέκα γύρισα; Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου μιλάτε και οφείλω να σας το πω. Δεν σας κάνω παρατήρηση, κύριε Μικρούτσικε! Αυτό που κάνετε τώρα δεν σας τιμάει! Προτιμώ να παραδεχθείτε ότι είπατε το όνομα του πατέρα μου. Δεν επιτρέπω να σπιλώνει κανένας τη μνήμη του πατέρα μου! Είναι η δεύτερη φορά που βγάζετε εμπάθεια για τον πατέρα μου και αυτό λέγεται βία! Δεν περίμενα να μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος Μικρούτσικος! Το ξέρω, γιατί θέλει μεγάλη ψυχή για να πει κάποιος συγγνώμη»!