Κώστας Καραμανλής - Νατάσα Παζαΐτη: Τα δίδυμα παιδιά τους πρωταγωνιστούν στο θέατρο για καλό σκοπό

Ντεμπούτο για τον Αλέξανδρο και την Αλίκη Καραμανλή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ευχάριστη έκπληξη, παρόλα αυτά φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν να πραγματοποιηθεί, το ντεμπούτο της Αλίκης και του Αλέξανδρου Καραμανλή στο θέατρο. Τα δίδυμα παιδιά που απέκτησαν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη πρωταγωνιστούν στην διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», που θα παιχτεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Η παράσταση ανεβαίνει από τη μη κερδοσκοπική ομάδα arte του Κολλεγίου, που πέρσι είχε διοργανώσει μία αντίστοιχη εκδήλωση με την Νατάσα Παζαΐτη να ανεβαίνει επίσης στο σανίδι με το έργο «Μια θεία απ' το Σικάγο» και τα έσοδα διατέθηκαν στην ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού. Για τον Αλέξανδρο Καραμανλή είχε ακουστεί ήδη ότι θα πρωταγωνιστήσει σε αυτήν την προσπάθεια, ενώ ήρθε σήμερα (5/1) να προστεθεί και η ευχάριστη είδηση ότι θα τον συνοδεύει η αδερφή του Αλίκη στα μουσικοχορευτικά κομμάτια.

Δείτε επίσης: Κώστας Καραμανλής & Νατάσα Παζαΐτη: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την οικογένειά τους - Ο γιος τους, Αλέξανδρος, θα...

Τι δήλωσε η εκπρόσωπος της παράστασης για τα δίδυμα του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή

Η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία είναι εκπρόσωπος της παράστασης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δήλωσε γι' αυτό το νέο βήμα των διδύμων: «Ο Αλέξανδρος είναι ένα παιδί που ευαισθητοποιείται για την κοινωνική προσφορά, την ξέρει από την μαμά του και από εμάς. Μια χαρά θα είναι, θα τον δείτε είναι πολύ καλός στον ρόλο του. Είχε τον χρόνο εκείνος και υπήρχε ο κατάλληλος ρόλος. Κάνει τον μικρό γιο του πρωταγωνιστή και παίζει και η αδερφή του, η Αλίκη. Εμείς έχουμε κάνει μια διασκευή, περισσότερο για να μπορέσει ο κόσμος μας να συμμετάσχει. Υπήρχε η δυνατότητα να συμμετέχει η Αλίκη στα χορευτικά. Έχει αρκετά μουσικοχορευτικά κομμάτια, τρία-τέσσερα, σε αυτά συμμετέχει και η Αλίκη. Είναι πάρα πολύ εντάξει τα παιδιά, είναι πάντα εκεί στην πρόβα τους». Όπως κατέληξε δεν τους έχουν επισκεφτεί μέχρι στιγμής ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, αλλά είναι θέμα χρόνου καθώς οι πρόβες ανεβάζουν ρυθμούς.

Δείτε επίσης: Καθόντουσαν πρώτη σειρά και χειροκροτούσαν - Ο Κώστας Καραμανλής με τον γιο του καμάρωσαν την Νατάσα Παζαΐτη στο θέατρο