Τατιάνα Στεφανίδου: «Πρέπει να είσαι ο απόπατος της κοινωνίας...» - Η σκληρή απάντηση της για τα σχόλια της κόρης της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

«Θα δεχθώ εμετικά σχόλια στα social media...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: «Πρέπει να είσαι ο απόπατος της κοινωνίας...» - Η σκληρή απάντηση της για τα σχόλια της κόρης της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Την δική της απάντηση έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από την εκπομπή της T-live το απόγευμα της Παρασκευής 5/1, σχετικά με τα σχόλια που γράφτηκαν για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού στο Twitter.

Υπενθυμίζουμε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παρουσίαζε την εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου στο Σύνταγμα. Εκεί φυσικά βρέθηκε και η μικρή της κόρη Σοφία. Κατά την αντίστροφη μέτρηση, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή είχε δίπλα του και το μικρό κορίτσι για να πουν όλοι μαζί καλή χρονιά! (δείτε εδώ τι απάντησε).

Ωστόσο, ορισμένοι δεν γνώριζαν ότι η μικρή Σοφία είνα κόρη της γνωστής παρουσιάστριας με αποτέλεσμα να σχολιάσουν στο Twitter, το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, ανέβασε στη σκηνή ένα μικρό προσφυγόπουλο προκειμένου, την αλλαγή του χρόνου, να περάσει έμμεσα, κάποιο μήνυμα (δείτε εδώ).

Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου

«Προσυπογράφω πλήρως την τελευταία ανάρτηση που διαβάστηκε. Ο ρατσισμός είναι ο απόπατος της κοινωνίας, σύμφωνοι. Αυτή η φράση όμως "είναι ένα παιδί ρε ηλίθι0ι", πραγματικά όμως…», ανέφερε αρχικά

«Αυτό το κοριτσάκι ήταν ολόφωτο πάνω στη σκηνή, έβγαινε από μέσα του ένα φως, γιατί είχε τέτοια χαρά, γέμιζε τη σκηνή, είχε ένα εκτόπισμα. Δεν είχε κάποια συστολή όπως πολλά παιδάκια, κρατούσε τον δήμαρχο και ήταν μία σταρ» πρόσθεσε.

«Για να βγάλεις κάτι τόσο σκοτεινό μπροστά σε αυτό το φως, πραγματικά πρέπει να είσαι πραγματικά ο απόπατος της κοινωνίας. Αυτό έχω να πω και είμαι σίγουρη ότι, όπως και την προηγούμενη φορά που τοποθετήθηκα έτσι, θα δεχθώ εμετικά σχόλια στα social media. Δεν με νοιάζει και καθόλου όμως, θα υιοθετήσω αυτή την άποψη» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε εδώ το βίντεο: