Σία Βοσκανίδου: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του Bachelor - Το χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας της

Οι αναρτήσεις που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η Σία Βοσκανίδου για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που έμεινε.

Η πρώην παίκτρια του The Bachelor, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, ενώ στη συνέχεια θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που δέχτηκε, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που νοσηλεύτηκε.

Οι αναρτήσεις της Σίας Βοσκανίδου για το χειρουργείο που έκανε

«Έκανα χειρουργείο για αφαίρεση πολύποδα στις φωνητικές χορδές! Όλα καλά αγάπες μου, ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Βοσκανίδου στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της.

Δείτε επίσης: Κάλυπτε το στήθος μόνο με τα μαλλιά της - Αναστάτωσε με την εικόνα της η Σία Βοσκανίδου

Σία Βοσκανίδου The Bachelor νοσοκομείο

Σία Βοσκανίδου νοσοκομείο

Συγκλονίζει με την αποκάλυψή της με την απόπειρα βιασμού

Το πρωί της Τρίτης 8/02/22 η Σία Βοσκανίδου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου "ανατρίχιασε" με την σοκαριστική εξομολόγησή της καθώς αποφάσισε να "ανοίξει" την καρδιά της και να μιλήσει για την απόπειρα βιασμού, που είχε γίνει εναντίον της σε ένα πάρτι.

Απαντώντας, αρχικά, στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν της έχει συμβεί να βρεθεί σε πάρτι και να προσπαθήσουν να την παγιδεύσουν: «Πριν από έξι περίπου χρόνια που έμενα στο κέντρο, είχα πάει σε ένα πάρτι, είχα πιει ένα ποτό και βρέθηκα στο νοσοκομείο.

Δεν θυμόμουν τίποτα, μόνο ότι ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αυτό συνέβη μετά από καμιά ώρα, αφότου έφυγα. Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Μου είχαν πει ότι ήταν ή κακής ποιότητας αλκοόλ ή μπορεί και χάπι βιασμού. Αν ήμουν μόνη εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω τι θα είχα απογίνει. Ήμουν έτοιμη να πεθάνω. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου.

Μετά το The Bachelor είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες, που όταν ήμουν πιο μικρή τις είχα στείλει σε κάποιον. Μετά από χρόνια υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες μου στο Instagram, στο Facebook και τις στέλνουν και σε εμένα. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω όσο πιο θετικά μπορούσα. Να πω “Σία, μην σε παίρνει από κάτω, ο κόσμος είναι κακός. Έκανες μια βλακειούλα, όταν ήσουν μικρή” και το προσπέρασα».