Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Ήταν αυστηρή, ήταν απαιτητική όπως...»

«Εντάσεις, τσακωμοί και διενέξεις, φυσικά και υπήρχαν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Ήταν αυστηρή, ήταν απαιτητική όπως...»

Ο Κώστας Τσουρός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I love Σουκου, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα Σάββατο 6/1. Ο παρουσιαστής του MEGA, ρωτήθηκε για την συνεργασία του με την Ναταλία Γερμανού που κράτησε για 3 χρόνια, με αφορμή τη δήλωση που είχε κάνει η ίδια σχετικά με τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει πως η παρουσιάστρια του είχε πει "Άνθρακας ο χρυσός", με την Ναταλία να διευκρινίζει τι είχε συμβεί ανάμεσα τους την περίοδο εκείνη, αποκαλύπτοντας πως στη δουλειά της είναι σκληρή.

Τα σχόλια του Κώστα Τσουρού για τη συνεργασία του με την Ναταλία Γερμανού

«Το να λες σε έναν επαγγελματία ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός, δεν είναι τόσο κομψό, αλλά από την άλλη, του το είπε για κάποιον λόγο προφανώς για να τον ταρακουνήσει. Γι΄αυτό είναι και τρία χρόνια μαζί, αλλιώς δεν θα ήτανε», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός, έπειτα από ερώτηση για το περιστατικό αυτό.

Ενώ, σχετικά με τις μεταξύ τους σχέσεις, είπε: «Ρωτάς εμένα να σου πω για τη Ναταλία Γερμανού που ήμασταν τρία χρόνια συνεργάτες και η σχέση μας είναι ακόμα καλή. Προφανώς και στη δουλειά θα ήταν καλή η σχέση μας. Εντάσεις, τσακωμοί και διενέξεις, φυσικά και υπήρχαν, όπως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και όλες τις οικογένειες. Ήταν αυστηρή, ήταν απαιτητική όπως οφείλει να είναι ένας κεντρικός παρουσιαστής για να κάνει τη δουλειά του».

Το περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και την Γερμανού

Την Κυριακή 10/12 στην εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα σχολίασαν τις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου και ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε με τη σειρά του ένα περιστατικό που έχουν σημειωθεί ανάμεσα τους.

«Η ειλικρίνεια πολλές φορές παρεξηγείται. Είμαι υπέρ του είμαι ειλικρινής και να λέω τα πράγματα όπως είναι, έχει κόστος βέβαια. Καλύτερα όμως να ακολουθείς την αλήθεια από το να είσαι μπροστά αλλιώς και πίσω αλλιώς. Καλύτερα θα ήταν να πήγαινε η Ναταλία στο κανάλι και να «έθαβε» τον Δημήτρη, από το να του τα έλεγε του ίδιου; Και χιουμοριστικά να σας πω τώρα, ότι τη χρονιά που ξεκίνησα να δουλεύω με τη Ναταλία στα πρώτα Σαββατοκύριακα, μου είχε πει ότι δεν ξέρεις να μοντάρεις και ότι δεν της άρεσε ο τρόπος που μόνταρα τις συνεντεύξεις. Της είπα ότι "τόσα χρόνια μόνταρα αλλιώς, τώρα θα μοντάρω αλλιώς". Τα βρήκαμε, μείναμε για τρία χρόνια», εξομολογήθηκε χιουμοριστικά ο Κώστας Τσουρός, αφού με την παρουσιάστρια είναι πολύ καλοί φίλοι.