Ιωάννης Παπαζήσης: Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του στο γήπεδο

Δείτε τη φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μια τρυφερή ανάστηση έκανε με τον γιο του, ο Ιωάννης Παπαζήσης στα social media. Εκτός από πολύ καλός ηθοποιός είναι και ένας πολύ στοργικός πατέρας αφού φροντίζει να αφιερώνει πολύ χρόνο στην οικογένεια του.

Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την συνάδελφό του Αναστασία Παντούση, ωστόσο κρατούν την σχέση του μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ οι κοινές του εμφανίσεις είναι περιορισμένες. Πριν απο λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια περι χωρισμού με τους δυο τους να ξεκαθαρίζουν την κατάσταση με μια φωτογραφία τους (δείτε εδώ).

Δείτε επίσης: «Ο Ιάσονας κοιμάται τουλάχιστον δυο βράδια...» - Η εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για την συνεπιμέλεια του παιδιού της με τον Παπαζήση

H τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του

Το απόγευμα της Παρασκευής 5/1 ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε σε γήπεδο ποδοσφαίρου με τον γιο του. Ο ηθοποιός απαθανάτισε τη στιγμή και δημοσίευσε τη φωτογραφία στον πορσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΖΗΣΗ

Οι αποκαλύψεις του για την Παντούση και το παιδί του

«Γι' αυτό έρχομαι, γιατί παίζει η Αναστασία. Η σύντροφός μου είναι καλύτερη ηθοποιός από εμένα, αυτή μου δίνει συμβουλές. Είμαι ηθοποιός που δεν μου αρέσει καθόλου να δίνω συμβουλές, δεν ξέρω να δίνω», είπε αρχικά ο ίδιος και έπειτα αναφερόμενος στον γιο του, δήλωσε: «Αγχώνομαι σε τι κόσμο θα μεγαλώσει το παιδί μου, από τον οποίο εγώ θα φύγω. Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς», ενώ σε ερώτηση σχετικά με το τι του έχει πει και τον έχει παραξενέψει είπε: «"Αφού είσαι έτσι όπως είσαι, γιατί κάθεσαι και φωτογραφίζεσαι;" και του απάντησα ότι έχει δίκιο».