Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου με την εκπομπή Super Κατερίνα: «Μακάρι αύριο να μας απαντήσει για το τι εξυπηρετούσε»

Οργισμένη η παρουσιάστρια με το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου με την εκπομπή Super Κατερίνα: «Μακάρι αύριο να μας απαντήσει για το τι εξυπηρετούσε»

Τεράστια οργή έχει προκαλέσει στις εκπομπές το Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε η κίνηση να στείλουν κάμερα έξω από το θέατρο που δουλεύει ο Νίκος Πολυδερόπουλος ώστε να τον συναντήσουν και να πάρουν μια δήλωση, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του αδερφού του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 28 ετών.

Μετά τον Κώστα Τσουρό που ξέσπασε στο πλατό του Ακόμα δεν είδες τίποτα, και η Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε οργισμένή στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, Γειά σου και θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θέλει αύριο το Super Κατερίνα να απαντήσει για την απαράδεκτη αυτή κίνηση τους.

Η δήλωση της Μαρίας Μπακοδήμου για την εκπομπή Super Κατερίνα

«Καλύτερα που το έπαιξαν και φάνηκε η πρόθεση. Εγώ θέλω αν ασχοληθεί η Super Κατερίνα από αύριο με αυτό το θέμα, να μας απαντήσει τι θα έδινε στην τηλεόραση και στο κοινό και στο κοινό και σε εμάς αν συναντούσαμε έναν άνθρωπο που πριν μια μέρα είχε χάσει τον αδερφό του, να μας πει τι; Τι θα πρόσθετε στο ρεπορτάζ;

Ήταν υλικό αυτό για να το δούμε, ότι είναι πονεμένος, πικραμένος. Όταν εσύ περνάς μια τραγωδία, έχεις χάσει έναν άνθρωπο νέο, τόσο κοντινό σου, αυτό κουβαλάει πάρα πολύ πόνο... Να πάω εγώ τώρα να βγάλω τον πόνο σου, να σε πιέσω να το δείξεις; Είναι άλλο να παρακολουθήσεις μια κηδεία και άλλο να κυνηγάς έναν πονεμένο άνθρωπο να σου βγάλει τον πόνο του δημόσια», είπε μεταξύ άλλων φανερά εκνευρισμένη η Μαρία Μπακοδήμου.

Τι είπαν Μακαλιάς και Μαγγίρα;

Νωρίτερα ξέσπασε τόσο η Μπέττυ Μαγγίρα όσο και ο Δημήτρης Μακαλιάς στο πλατό του I love Σουκου.

«Συμφωνώ 100% με αυτό που είπε ο Κώστας και δε το λέω κουνώντας το δάχτυλο. Επειδή συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, θα μείνω σε δυο πράγματα. Επειδή γινόταν πάρα πολλά χρόνια και εξακολουθεί να γίνεται, να στέλνουμε κάμερα στις κηδείες, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Είτε είναι σε κηδεία, είτε μετά τη κηδεία να κυνηγάμε τον συγγενή, έχει όλο αυτό τον πόνο να διαχειριστεί την απώλεια κι εμείς του στέλνουμε μια κάμερα με ένα μικρόφωνο. Στις κηδείες, δε το συζητώ. Θέλω να πάρουμε μια απόφαση από κοινού οι εκπομπές και οι τηλεοράσεις και τα κανάλια γενικότερα, να σταματήσει να συμβαίνει αυτό.

Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές να είναι υποκριτές. Δε μπορεί οι εκπομπές να στέλνουν κάμερες σε κηδείες, να τις βγάζουν και μετά να λένε "πάρ’ το" και να ζητούν συγγνώμη. Δε γίνεται. Όταν στέλνεις μια κάμερα σε κηδεία, στέλνεις κάμερα σε κηδεία. Σταμάτα να το κάνεις. Μη το κάνεις και μετά βγαίνεις και μου λες... Είμαι τηλεθεατής, δεν είμαι χαζός άνθρωπος. Παρακολουθώ και ξέρω τι συμβαίνει. Σαν τηλεθεατής μιλάω, όχι σαν παρουσιάστρια. Αν εμένα μου το έκαναν στη μαμά μου, θα είχα συμπεριφερθεί πάρα πολύ άσχημα» είπε φανερά εκνευρισμένη η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με τον Δημήτρη Μακαλιά να συμπληρώνει και να ξεσπά: «Δεν είναι θέμα εκπομπών, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Εδώ δεν υπάρχει εξιπρέπεια. Δεν υπάρχει μέτρο... Να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχασε τον αδερφό του, είναι σοκαριστικό, αηδιαστικό, σάπιο θα πω εγώ. Είναι ακραίο να συμβαίνει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεονώρα Μελέτη: «Τώρα παίρνει και την εκδίκησή της» - Το σχόλιο για την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με την Μαρία Μπακοδήμου

Η Κατερίνα Καινούργιου "καρφώνει" την Μαρία Μπακοδήμου: «Με ενοχλεί αυτό που γίνεται τηλεοπτικά που όλοι ασχολούνται με πόσα βγάζει ο άλλος...»

Μαρία Μπακοδήμου: «Το κάνει για να κάνει θόρυβο!» - Με ειρωνική χροιά στη φωνή της ''έσφαξε'' με το γάντι την Κατερίνα Καινούργιου

Άρης Αργυρόπουλος για την μητέρα του, Μαρία Μπακοδήμου: «Άμα ξαναγίνει θα την πάμε δικαστικά! Εξώδικο κατευθείαν»

Μπέτυ Μαγγίρα: «Καιρός να σταματήσει να συμβαίνει...» - Το νέο ξέσπασμα για το περιστατικό με τον Νίκο Πολυδερόπουλo στην "Super Κατερίνα"

Μαρία Μπακοδήμου: Την είχε πάρει τρυφερά αγκαλιά πίνοντας το ποτό τους - Στα μπουζούκια μαζί με τον καλλονό γιο της

Μαρία Μπακοδήμου: «Τελικά μπάτζετ υπήρχε κι έγινε αντικατάσταση, εκτός αν ο Βασάλος...» - Το αιχμηρό σχόλιο για την κόντρα Χρηστίδου & Αλεξάνδρου