Γιάννης Σπαλιάρας: Οι πρώτες δηλώσεις μαζί με τη σύντροφό του για το επόμενο βήμα στη σχέση τους - «Μετά από ένα χρόνο...»

Ο λόγος που ''έκρυψαν'' τη σχέση τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Σπαλιάρας: Οι πρώτες δηλώσεις μαζί με τη σύντροφό του για το επόμενο βήμα στη σχέση τους - «Μετά από ένα χρόνο...»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας την Κυριακή 7/1 έκανε μια κοινή έξοδο με τη σύντροφό του ανήμερα της ονομαστικής του εορτής! Το ζευγάρι μάλιστα μετά από έναν χρόνο σχέσης αποφάσισε να κάνει επίσημα μαζί τις πρώτες του δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες.

Η κάμερα του Happy Day απέσπασε δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα 8/1 με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη σύντροφό του να εξηγούν, γιατί τόσους μήνες δεν ήθελαν να βγει η σχέση τους προς τα έξω.

Μιας και η σχέση τους λοιπόν έχει δοκιμαστεί - έναν χρόνο μετά - το ζευγάρι απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν είναι έτοιμοι να προχωρήσουν και να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους (δείτε εδώ την πρώτη κοινή τους έξοδο).

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα με τη σύντροφό του

«Είμαι λίγο αγχωμένη», είπε η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα.

«Δεν έχει συνηθίσει στις κάμερες, αλλά όλα καλά. Κάνουμε ότι κάνουν και όλα τα ζευγάρια. Μετά από ένα χρόνο βγήκε φυσιολογικά προς τα έξω», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Ούτε εγώ ήθελα να βγει κάτι τέτοιο προς τα έξω», συνέχισε η κοπέλα του.

«Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις για το αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα», είπε τέλος ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας ενώ τόνισε πως μετάνιωσε για την πολυσυζητημένη δήλωση του για τις 4.000 γυναίκες.

Μπαμπάς θέλεις να γίνεις;

Θέλω πολύ να γίνω μπαμπάς. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Αγαπάω να παίζω μαζί τους. Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω.

Πες μου, μετάνιωσες για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες;

Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Και αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα.

Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φίλο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις.

Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε μετανιώνω. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός.

Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι Νομίζω λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες.