Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον Σάκη Κατσούλη - «Δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα...»

Θα πήγαινε ξανά στο Survivor;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον Σάκη Κατσούλη - «Δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα...»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα 8/1 με την πρώην παίκτρια survivor να απαντάει αρχικά σχετικά με το αν είχε κάποια πρόταση συμμετοχής στον νέο κύκλο του ριάλιτι.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια δεν είχε κάποια κρούση από την παραγωγή του Survivor 2024, ωστόσο και να είχε δεν είναι ποια σε φάση, που θα τα άφηνε όλα πίσω της για να ταξιδέψει ξανά - για τρίτη φορά - στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ γιατί της άφησε πικρία το Survivor all star).

Τέλος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε και για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, η οποία βρίσκεται σε ένα αρκετά σοβαρό και κρίσιμο σημείο απαντώντας μάλιστα και στο αν θα κάνουν το επόμενο βήμα σύντομα.

Οι αποκαλύψεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για το Σάκη Κατσούλη και το Survivor

«Δε μου έγινε πρόταση για το Survivor, αλλά και να μου είχε γίνει δε θα πήγαινε ειδικά με το νέο μου ξεκίνημα. Αν δεν είχα μπει στο Survivor και δεν είχε έρθει ο Σάκης από πίσω δε θα ήμασταν μαζί.

Είμαστε πέντε χρόνια μαζί, κάπου θα καταλήξει αυτό. Λογικά κάπου κοντά στο γάμο θα βγει, αλλά δε μας αρέσει να κοιτάμε μακριά. Ο Σάκης θέλει να γίνει μπαμπάς.

Όσο για την πρόταση λογικά θα έχει κάτι ουάου στο μυαλό του γιατί δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η απάντηση της για την πρόταση γάμου

Στην πορεία αναφέρθηκε και στην απόφασή του να ασχοληθεί με την περιφέρεια. «Ήμουν πολύ διστακτική με αυτήν την απόφασή του, γιατί είναι ένας χώρος που δεν τον γνωρίζει. Ωστόσο ξέρω τι μπορεί να κάνει, κι επειδή καθημερινά βοηθάει τον κόσμο χωρίς να το λέει σε κανέναν, θεωρώ ότι θα συμβάλει θετικά», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και συνέχισε για την πρώτη περίοδο της γνωριμίας τους: «Στην αρχή δεν τον ήθελα καθόλου, ερχόταν και έπαιρνε καφέ από το μαγαζί, ο Σάκης έμπαινε από την μια πόρτα, εγώ έβγαινα από την άλλη, δεν ήθελα να τον βλέπω. Η επιμονή του και όλη αυτή η προσπάθεια που έκανε, στο τέλος της ημέρες με γοήτευε. Μετά από έξι μήνες ενέδωσα. Αν μου κάνει πρόταση γάμου θα δείτε αν πω “ναι”. Δεν θέλω να τον προϊδεάσω, θέλω να προσπαθήσει κι άλλο».

Κλείνοντας διέψευσε ότι τους έχει γίνει οποιαδήποτε πρόταση για να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, αν και ο καθένας ξεχωριστά έχει κάνει συζητήσεις. «Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία εκπομπή μαζί με μικρές αμοιβαίες υποχωρήσεις. Είναι και αν μας ταίριαζε το project, θα κάναμε σίγουρα κάτι που θα έχει fun, όχι κάτι σε πρωινό πάνελ. Μου είχαν προτείνει θέση σε πάνελ που δεν δέχτηκα, του Σάκη του πρότειναν να παρουσιάσει ένα project με fun περιεχόμενο, αλλά δεν έγινε», είπε η Μαριαλένα πριν από λίγες ημέρες στο «Breakfast@Star».