Σπύρος Μαρτίκας: «Νιώσαμε περίεργα που είδαμε το Survivor από τον καναπέ μας μετά από 2 χρόνια»

Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου στη Βρισηίδα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σπύρος Μαρτίκας: «Νιώσαμε περίεργα που είδαμε το Survivor από τον καναπέ μας μετά από 2 χρόνια»

Στο στούντιο του Happy Day στον Alpha βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Σπύρος Μαρτίκας, για να μιλήσει για την πρεμιέρα του Survivor, να αποκαλύψει το παρασκήνιο της περασμένης χρονιάς, προτάσεις που έγιναν σε διάφορους παίκτες, καθώς και την πρόταση... γάμου που ετοιμάζει ο ίδιος στην αγαπημένη του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Κατ' αρχάς μόλις μπήκε στο στούντιο ο Σπύρος, έκανε και την αποκάλυψη ότι το βράδυ της Κυριακής είχαν οργανώσει μάζωξη στο σπίτι του Γιώργου Ασημακόπουλου, όπου πέρα απ' τον οικοδεσπότη βρίσκονταν ο Τριαντάφυλλος, ο Στάθης Σχίζας, και φυσικά η σύντροφός του φαρμακοποιού, που τους παρακολουθούσε στην πρωινή εκπομπή που εμφανίστηκε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Νιώσαμε περίεργα που είδαμε το Survivor από τον καναπέ μας μετά από 2 χρόνια», αφού οι περισσότεροι εξ αυτών ταξίδεψαν και στο All Star, εκτός από τον κύκλο που συμμετείχαν. Παράλληλα αποκάλυψε ότι από τους καλεσμένους, μόνο στον Τριαντάφυλλο έγινε πρόταση, και μάλιστα με ένα αστρονομικό ποσό.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Του πρόσφεραν λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ αλλά εκείνος αρνήθηκε την πρόταση

Πώς σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας την πρεμιέρα του Survivor

«Άλλαξε το παιχνίδι, πλέον είναι πολυστρατηγικό και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε έτσι, γιατί μέχρι τώρα φοβόμασταν να το πούμε. Δεν έχουν υπολογίσει κάτι, που θα το υπολογίσουν σύντομα, ότι δεν υπάρχει ο φόβος του κόσμου. Όταν υπάρχει ο φόβος του κόσμου, πολλά μπορούν να συμβούν. Ο κόσμος καθόριζε τα γεγονότα. Δεν έχουμε νιώσει τέτοια πείνα εδώ, εκεί αν έβρισκες αποφάγια τριών ημερών από ντόπιους, τα έτρωγες», ανέφερε μεταξύ άλλων για το πρώτο επεισόδιο.

Την ίδια στιγμή έβαλε στο στόχαστρο την Κατερίνα Δαλάκα λέγοντας: «Όταν σχολίαζα στο συμβούλιο γιατί ψήφισε με τέτοιο τρόπο η απέναντι ομάδα, η Κατερίνα έλεγε “Δεν μας ενδιαφέρει”. Χθες πήρε θέση για την ψήφιση της Δώρας. Θα πρέπει με το δυνατό συμβόλαιο που έχει να μην απογοητεύσει τους fans της. Τους χρωστάει το περσινό». Από τους φετινούς παίκτες, ξεχώρισε τον Σάββα Γκέντσογλου, αν και σημείωσε ότι δεν παίζει ρόλο μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.

«Γεννήθηκα έτοιμος» για πρόταση στην Βρισηίδα

Κλείνοντας την παρουσία του ανέφερε πως η Βρισηίδα δεν θέλει ούτε να το ακούει πάλι, καθώς πέρα απ' το ψυχολογικό κομμάτι είναι και ορμονικά θέματα στη μέση, αλλά αποκάλυψε ότι θα υπάρχει μία άλλη ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην κοινή τους πορεία το 2024: Ο γάμος τους. «Θα είναι μία απλή ταπεινή πρόταση γάμου γιατί δεν έχει κανένας απαιτήσεις παράλογες για να διεκδικήσει τον άνθρωπό του. Θα είναι κάτι αναπάντεχο που δεν θα περιμένει ούτε η ίδια», είπε μεταξύ άλλων για την πρόταση που σκέφτεται, συμπληρώνοντας στο τέλος, «Γεννήθηκα έτοιμος».