Αγγελική Ηλιάδη: «Το συζητήσαμε! Του έκανα πλύση εγκεφάλου για να...» - Οι αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor 2024

«Το μετάνιωσα που δεν πήγα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: «Το συζητήσαμε! Του έκανα πλύση εγκεφάλου για να...» - Οι αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor 2024

H Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό ΣουΣού τη Δευτέρα 8/1 μια ημέρα μετά από την πρεμιέρα του Survivor 2024 (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου) με την τραγουδίστρια να σχολιάζει τη συμμετοχή του πρώην συντρόφου της, Σάββα Γκέντσογλου στο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε εδώ, πως στο παρελθόν η τραγουδίστρια και ο τραγουδιστής υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα απέκτησαν μαζί έναν γιο τον μικρό, Βασίλη Γκέντσογλου (δείτε εδώ ποιες είναι σήμερα οι δηλώσεις του πρώην ζευγαριού).

Μέσα από όσα ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη στις νέες της δηλώσεις άφησε να εννοηθεί, πως εκείνη παρακίνησε τον πατέρα του δεύτερου γιου της να αποδεχτεί την πρόταση για τη συμμετοχή στο παιχνίδι με την ίδια να μετανιώνει, που δεν πήγε και εκείνη μαζί του.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τη συμμετοχή του Γκέντσογλου στο Survivor 2024

«Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως ήξερα ότι θα είναι. Ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους, πάρα πολύ γρήγορος. Χιούμορ έκανε ότι δεν είναι γρήγορος, τόσα χρόνια στα γήπεδα...Χάρηκα που τον είδα να μπαίνει με τέτοια διάθεση από τον πρώτο αγώνα...Ήταν λίγο μαγκωμένος στη αρχή.

Ο γιος μου ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω, χτυπιόταν ήταν πολύ χαρούμενος. Τον είδα ότι είχε πολύ διάθεση και δύναμη και πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor. Eγώ είχα το άγχος, πως θα τον δω στο πρώτο επεισόδιο. Ήμασταν δέκα ημέρες μαζί, περάσαμε μαζί τις γιορτές, μένουμε μαζί. Αυτό είναι πολύ ωραίο για τα παιδιά. Η σχέση μας είναι ούτως η άλλως πολύ όμορφη και φροντίζουμε να περνάμε όλοι μαζί χρόνο με τα παιδιά.

Το συζητήσαμε πάρα πολύ όλο αυτό, του έβαλα εγώ την ιδέα να πάει. Όταν επέστρεψα από το Celebrity, λίγες ημέρες πριν επιστρέψουμε είχα την πρόταση για το Survivor αλλά είπα αποκλείεται. Λέω γιατί δε λέτε στον Σάββα, που του αρέσει πολύ το project και έτσι του έγινε πρόταση. Του έκανα πλύση εγκεφάλου για να πάει, γιατί πραγματικά είναι μια υπέροχη εμπειρία και ευτυχώς που πήγε! Δεν έχει κανέναν λόγο να πουλήσει τη σχέση μας.

Το μετάνιωσα που δεν πήγα, αλλά δεν θα με δείτε, γιατί ήδη 'έχω ξεκινήσει τις ετοιμασίες για συνεργασία στη Θεσσαλονίκη. Θα το ανακοινώσω μέσα στην εβδομάδα», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.