Ιωάννα Τούνη: «Δεν ξέρω πως θα πάει αυτό...» - Ο λόγος που γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Πάρη, νωρίτερα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Δεν ξέρω πως θα πάει αυτό...» - Ο λόγος που γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Πάρη, νωρίτερα

Η Ιωάννα Τούνη, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου είχε την ονομαστική της εορτή και βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να γιορτάσει μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον γιο τους, Πάρη, και τους φίλους τους. Ξεκίνησαν με τραπέζι στα μπουζούκια για να δουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό από το Σάββατο 6/1 και χθες μαζεύτηκαν όλοι κάνοντας πάρτι σε πριβέ εστιατόριο (δείτε εδώ τα βίντεο).

Εκεί γιόρτασαν και τα γενέθλια του μπέμπη της, ωστόσο την Δευτέρα 8/1 η ίδια επέστρεψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, αρχικά για να ευχαριστήσει τους ακόλουθούς της για τις όμορφες ευχές, αλλά και για να εξηγήσει πως τα πρώτα γενέθλια του γιου της είναι κανονικά αύριο 9/1 και εξήγησε για ποιο λόγο τα γιόρτασαν νωρίτερα.

Ο λόγος που η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε νωρίτερα τα γενέθλια του μικρού Πάρη

«Γιόρταζα και ευχαριστώ πάρα πολλά για τα μηνύματα. Το μωρό μου όμως δεν είχε γενέθλια. Αύριο γίνεται ενός έτους ο Πάρης, οπότε κάναμε το προεόρτιό του Θεσσαλονίκη για να είναι πάνω και οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί σαφώς δεν μπορούν να κατέβουν όλοι Αθήνα. Αύριο που είναι τα γενέθλιά του θα κάνουμε παιδικό πάρτι εδώ στο σπίτι. Δεν ξέρω πως θα πάει αυτό. Είναι η πρώτη φορά που όχι απλά θα κάνω παιδικό πάρτι, αλλά που θα πάω σε παιδικό πάρτι. Δεν ξέρω...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: ''Σάλος'' με το βίντεο που ο Αλεξάνδρου κατεβαίνει σε δύσβατη σπηλιά με τον Πάρη - Φώναζε την πρόνοια η influencer

Το "θρίλερ" που έζησε στο αεροδρόμιο

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ημέρες εξήγησε στους followers της στο Instagram πως χρειάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι που είχε προγραμματίσει για τις γιορτές, μιας που αρρώστησε πρώτα ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλξεξάνδρου, και έπειτα εκείνη.

Παρόλα αυτά, αφού όλοι τους συνήλθαν, αποφάσισαν να μη το χάσουν και έτσι την Παρασκευή 29/12 ξεκίνησαν για το Κανκούν. Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος τους και τα πράγματα πήγαν πολύ λάθος. Σε βίντεο στο Tik Tok της εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη.

«Πετούσαμε από Αθήνα με ενδιάμεση Λισαβόνα για να φτάσουμε Κανκούν, όπου εκεί θα βρίσκαμε και την παρέα μας, για να περάσουμε πάρα πολύ ωραία στο Μεξικό. Είχαμε κλείσει να πάμε τα Χριστούγεννα, αλλά το ακυρώσαμε δύο φορές, γιατί ο Δημήτρης μπήκε δύο φορές νοσοκομείο. Για να καταλάβετε πόσο δεν μας θέλει αυτό το ταξίδι... Γελάει και ο κάθε πικραμένος. Τέλος πάντων. Φτάνουμε Λισαβόνα και έχουμε αναμονή περίπου μιάμιση ωρίτσα για να μπούμε στην επόμενη πτήση και με το που φτάνουμε στο αεροδρόμιο, έχω κανονίσει να παραλάβουμε μόνο το καρότσι, ενώ όλες οι βαλίτσες μας είναι να μεταφερθούν κατευθείαν από την Αθήνα στο Κανκούν, γιατί θα χάναμε την πτήση. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο ωραία και καλά και δεν βλέπω κανένα καρότσι...

Το μωρό εντωμεταξύ είναι 10+... Ρωτάμε ξανά και ξανά το προσωπικό και μας είπαν να πάμε στην παραλαβή αποσκευών γιατί μπορεί να είχε γίνει λάθος και έτσι βγήκαμε από τον χώρο που έπρεπε να περιμένουμε για την πτήση και περιμέναμε πόση ώρα για το καρότσι. Εκεί είδαμε την βαλίτσα με τα πράγματα του μικρού την οποία θα την χάναμε κανονικά, γιατί δεν θα την παραλάμβανε κανείς. Προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε με το προσωπικό για να πάρουμε τη βαλίτσα μαζί μας για να μην κάνουμε πάλι check in που η αναμονή είναι τεράστια, αφού εκείνοι έκαναν λάθος και την άφησαν σε λάθος χώρα πρακτικά. Προσπαθούμε να βρούμε λύση, τρέχουμε να προλάβουμε την πτήση με το μωρό να πηγαίνει πάνω κάτω.. Φτάνουμε καταλαχανιασμένοι. 13:10 πετούσε το αεροπλάνο μας και εμείς φτάσαμε 13:00. Έχω πάθει mental break down, να κλαίω εγώ με αναφιλητά και τους παρακαλούσαμε να μπούμε. Δεν μας άφησαν ποτέ! Πάρα πολύ νευριασμένη και πάρα πολύ στενοχωρημένη. Φάγαμε τεράστια ταλαιπωρία, δεν αναλάμβανε κανείς την ευθύνη», είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως μέσα σε όλα αυτά έπρεπε να βρει τελευταία στιγμή μεταφορικό μέσο και δωμάτιο να μείνουν.