Ελεονώρα Μελέτη για δηλώσεις Γιώργου Λιάγκα: «Μόνο οι ηθοποιοί το κάνουν αυτό το πράγμα! Ο καθένας...»

«Εγώ διαφωνώ με όλο αυτό που ακούω αυτές τις μέρες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη για δηλώσεις Γιώργου Λιάγκα: «Μόνο οι ηθοποιοί το κάνουν αυτό το πράγμα! Ο καθένας...»

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Mega Καλημέρα σήμερα Τρίτη 9/1 σχολίασαν την συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Δυο στις 10 το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του όσο και για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του, ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1 ανέφερε πως στην καθημερινότητα του εκτός πλατό δεν είναι όπως είναι μπροστά στις κάμερες. Δηλαδή στο χαρακτήρα του είναι πιο ντροπαλός και δεν ανακατεύεται σε προσωπικά ζητήματα των ανθρώπων γύρω του - δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι έχει πει.

Οι δηλώσεις του λοιπόν αυτές έφεραν πάρα πολλά σχόλια, με πολλούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους να μην μπορούν να καταλάβουν τα λεγόμενα του, αφού δεν γίνεται άλλος να είναι στη δουλειά σου και άλλο στη ζωή του, αφού αυτό το κάνουν μόνο οι ηθοποιοί.

Τι είπε όμως η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Λιάγκα

Από πλευρά της και η Ελεονώρα Μελέτη επίσης διαφωνεί με τα όσα έχουν ακουστεί, ενώ δήλωσε πως δεν μπορείς να είσαι άλλος και άλλος.

«Εγώ διαφωνώ με όλο αυτό που ακούω αυτές τις μέρες. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν μπορείς να είσαι άλλος και άλλος. Δεν μπορείς να είσαι κάτι που δεν είσαι. Θέλω να πω ότι στην τηλεόραση, αυτός που βλέπουμε, δεν είναι κάποιος με το ζόρι κάτι επίτηδες.

Μπορεί στην παρέα σου εσύ να μην σε ενδιαφέρεις να κουτσομπολέψεις γιατί να μην σε αφορά κιόλας, αλλά αν το κάνεις θα το κάνεις καλά γιατί η ποιότητα του χαρακτήρα σου μπορεί να έχει στοιχεία που υποστηρίζουν αυτό το πράγμα. Εγώ αυτό που κατάλαβα από τον Γιώργο είναι ότι ουσιαστικά... Να το πω αλλιώς, δεν μπορείς να είσαι κάτι το οποίο δεν είσαι στην πραγματικότητα μόνο και μόνο στη δουλειά σου. Μόνο οι ηθοποιοί το κάνουν αυτό το πράγμα. Ο καθένας στη δουλειά του φέρει τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και εκδηλώνονται ανάλογα με τις συνθήκες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.