Γιώργος Λιάγκας: ''Έσφαξε'' με το γάντι το Survivor 2024 - «Φέτος βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός...»

«Μετριότατο! Βαρετά πλάνα με τα οπίσθια των κοριτσιών...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: ''Έσφαξε'' με το γάντι το Survivor 2024 - «Φέτος βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός...»

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν το φετινό Survivor με τον Γιώργο Λιάγκα να παρακολουθεί το βράδυ της Δευτέρας 8/1 το ριάλιτι κάνοντας την κριτική του την Τρίτη 9/1 στο Πρωινό (δείτε εδώ τα κομβικά σημεία του επεισοδίου).

Ο παρουσιαστής, όπως αποκάλυψε δεν άντεξε παραπάνω από μία ώρα παρακολούθησης του Survivor 2024! Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός, πως το survivor ανακυκλώνεται εδώ και αρκετά χρόνια με τον τηλεθεατή να μη βλέπει κάτι πρωτότυπο.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας, που φημίζεται για το καυστικό του σχόλιο τόνισε, πως το Survivor 2024 το βαριέται ακόμα και ο παρουσιαστής του προγράμματος, Γιώργος Λιανός.

Tα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το Survivor 2024

«Το είδα χθες και ήταν μετριότατο. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός, το είδα έκανε 21,4% μέσο όρο χθες, χωρίς να υπάρχει prime time στα άλλα κανάλια. Αν συνεχίσει να είναι τόσο αδιάφορο όσο το είδα εγώ χθες, εγώ βαρέθηκα τρομακτικά, έμεινα σπίτι για να το δω και άντεξα μία ώρα, έγκωσα. Βαρετό... για Δαλάκα και Παππάς. Οι καινούργιοι παίκτες εμένα δεν μου έκαναν καμία εντύπωση - αίσθηση. Η Αντωνά μου άρεσε σαν κοπέλα και αγωνιστικά.

Αν δεν υπάρχει καμία έκπληξη και μόλις βγουν οι σειρές των άλλων καναλιών το Survivor θα κάτσει σε ένα 13 με 15%. Εγώ είδα πάλι βαρετά πλάνα, αργόσυρτα με τα οπίσθια των κοριτσιών και τους κοιλιακούς των αγοριών. Τα έχω βαρεθεί όλα, τα ίδια και τα ίδια.

Ο Παππάς είναι ο παρουσιαστής και ο Λιανός τον ακολουθεί. Έχω να πω, ότι το φετινό Survivor το βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός. Ο Λιανός που είναι ένας καλός παρουσιαστής σε αυτού του είδους τις εκπομπές και ατακαδόρος και ξύπνιος, θεωρώ ότι φέτος βαριέται και ο ίδιος. Από τον τρόπο που παρουσίαζε χθες, νομίζω ότι το έχει βαρεθεί ήδη. Γνώμη μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 7/1 το πολυσυζητημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor, με παρατράγουδα και ανατροπές να πρωταγωνιστούν στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν (δείτε εδώ όσα έγιναν). Το νέο καστ των Μαχητών αλλά και οι πιο φρέσκες επιλογές στους διάσημους φαίνεται πως μαγνήτισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο όσο περνούσε ώρα, σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB, όχι μόνο δεν άλλαζε κανάλι αλλά αυξανόταν τρελά, με αποτέλεσμα, μάλιστα, στα τελευταία τέταρτα να φτάσει σχεδόν το 28!

Ο σταθμός του ΣΚΑΙ μετά από μια απίστευτη συμφορά που βίωσε τους τελευταίους μήνες στην prime time ζώνη του, με τους Πανθέους να του φέρνουν καθημερινά πολύ χαμηλά μονοψήφια, φαίνεται πως τώρα - με το Survivor - αρχίζει και πάλι να παίρνει ζωή.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βγήκε πρώτο με 24.1% ενώ τα τέταρτά του ήταν απίστευτα (19,8-27,2-27,7-22,9-25,6-25,2-26,1-20,5-23,5-24,5-21,8-21,7-22,2-27,2-27,7-21,9). Το μόνο που μένει τώρα να δούμε είναι αν αυτά τα νούμερα θα διατηρηθούν ή αν έπαιξε μεγάλο ρόλο η περιέργεια της πρώτης φοράς...

  • MEGA: Στο παρά πέντε (Ε) 7,8
  • MEGA: Είσαι το ταίρι μου 8,9-10,7
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος εορταστικό 12,4
  • ANT1: Ρουκ Ζουκ εορταστικό (Ε) 6,0
  • OPEN: Πάρε κόσμε 4,5
  • OPEN: Σερλοκ Χολμς 2: Το παιχνίδι των σκιών 6,2
  • STAR: Στα σύνορα (Ε) 4,9
  • STAR: Υπάρχει και φιλότιμο 6,2
  • ΣΚΑΙ: Survivor πρεμιέρα 24,1
  • ALPHA: Akis Food tour 10.5
  • ALPHA: Επικίνδυνη αποστολή 7,1
  • ΕΡΤ: Μουσικό κουτί 3,2