Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ετοιμάζουν υπερπαραγωγή πάρτι για τον Πάρη - Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τα πρώτα γενέθλιά του

«Ο δικός μου ο πατέρας ήταν πέρα βρέχει»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς σήμερα, Τρίτη 9/1 ο μονάκριβος γιος τους Πάρης έχει τα γενέθλιά του κλείνοντας ένα χρόνο ζωής! Η οικογένεια του μάλιστα ετοιμάζει ένα μοναδικό πάρτι στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Πριν από λίγες ημέρες η γνωστή influencer γιόρτασε την ονομαστική της εορτή στη Θεσσαλονίκη - σβήνοντας παράλληλα και μία τούρτα στον μικρό Πάρη (δείτε εδώ). Την επίσημη όμως ημέρα των γενεθλίων του θα γίνει κανονικό event με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από το πρωί λοιπόν της Τρίτης 9/1 η Ιωάννα Τούνη μαζί με τη βοήθεια του φίλου της Στέφανου διακοσμούν το σπίτι της. Παράλληλα η ίδια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν συγκινητικές αναρτήσεις στα social media για τα πρώτα γενέθλια του μικρού τους.

Η συγκίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλια του Πάρη

«Χρόνια πολλά στον άντρα της ζωής μου! Σ' αγαπώ γιε μου», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη - Πάρης

Ο λόγος που η Τούνη γιόρτασε νωρίτερα τα γενέθλια του μικρού Πάρη

«Γιόρταζα και ευχαριστώ πάρα πολλά για τα μηνύματα. Το μωρό μου όμως δεν είχε γενέθλια. Αύριο γίνεται ενός έτους ο Πάρης, οπότε κάναμε το προεόρτιό του Θεσσαλονίκη για να είναι πάνω και οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί σαφώς δεν μπορούν να κατέβουν όλοι Αθήνα. Αύριο που είναι τα γενέθλιά του θα κάνουμε παιδικό πάρτι εδώ στο σπίτι. Δεν ξέρω πως θα πάει αυτό. Είναι η πρώτη φορά που όχι απλά θα κάνω παιδικό πάρτι, αλλά που θα πάω σε παιδικό πάρτι. Δεν ξέρω...», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη την Δευτέρα 8/1.

Δείτε επίσης: ''Σάλος'' με το βίντεο που ο Αλεξάνδρου κατεβαίνει σε δύσβατη σπηλιά με τον Πάρη - Φώναζε την πρόνοια η influencer