Σάκης Τανιμανίδης: Μόνος με αθλητικά και τζιν τζάκετ - Το βλέμμα του τη στιγμή που αντιλήφθηκε το φακό

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους έκαναν αλλαγή χρόνου στο Ντουμπάι. Έτσι λοιπόν αντί να φοράνε τα χειμερινά τους στην Ελλάδα, εκείνοι απολάμβαναν όλοι μαζί τα μπάνια τους σε εξωτικές παραλίες (δείτε εδώ).

Επειδή όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και η οικογένεια Τανιμανίδη - Μπόμπα επέστρεψε πίσω στη βάση της. Πρόσφατα μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον επιχειρηματία σε μία μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Η μοναχική βόλτα του Σάκη Τανιμανίδη στο κέντρο της Αθήνας

Με τζιν τζάκετ, καπέλο και αθλητικά εθεάθη ο Σάκης Τανιμανίδης να διασχίζει κεντρικό δρόμο. Τη στιγμή μάλιστα, που ο ίδιος αντιλήφθηκε την ύπαρξη του φωτογράφου έστρεψε το βλέμμα του προς εκείνον και συνέχισε να περπατάει χαλαρός.

Σάκης Τανιμανίδης - Αθήνα - Μόνος
Σάκης Τανιμανίδης - Βόλτα - Κέντρο

Το ονειρικό πατρικό του σπίτι με θέα στην Θεσσαλονίκη

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα να έχουν ταλαιπωρηθεί, καθώς κάνουν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα, ωστόσο έχουν βρει τις λύσεις για να μην ταλαιπωρούνται εκείνοι και οι δίδυμες. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι είχαν νοικιάσει ένα εντυπωσιακό εξοχικό (δείτε φωτογραφίες) ενώ πολύ συχνά πηγαίνουν και στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπουβρίσκεται το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή.

Ο Τανιμανίδης έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, η οποία είναι πολύ δεμένη και αγαπημένη ακολουθώντας τα βήματα των γονιών του.

Συχνά λοιπόν ο Σάκης επισκέπτεται τους γονείς του στην Θεσσαλονίκη και μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει σημεία από το σπίτι τους.

Πρόκειται για μεζονέτα με δυο ορόφους μέσα σε ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων. Το κτήμα αυτό μάλιστα, έχει δυο σπίτι, των γονιών του και άλλο ένα.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ο τεράστιος κήπος γεμάτος πράσινο γκαζόν, ενώ το εσωτερικό έχει κλασική διακόσμηση.

Σάκης Τανιμανίδης σπίτι Θεσσαλονίκη

Χριστίνα - Θεσσαλονίκη

Σάκης - Θεσσαλονίκη

Πηγή φωτογραφιών: Instagram