Θεσσαλονίκη: «Και ο πατέρας του ήταν βίαιος, ήμουν σε ένα σκηνικό μπροστά...» - Συγκλονίζει με την μαρτυρία της, οικογενειακή φίλη του 39χρονου

«Ο συγκεκριμένος μεγάλωσε με τον πατέρα του...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: «Και ο πατέρας του ήταν βίαιος, ήμουν σε ένα σκηνικό μπροστά...» - Συγκλονίζει με την μαρτυρία της, οικογενειακή φίλη του 39χρονου

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες για τον 39χρονο Άκη, σύντροφό της Γεωργίας Μουράτη, που έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ τη αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του). Η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ με νέα στοιχεία να αποκαλύπτονται συνεχώς.

Μάλιτσα, το φως της δημοσιότητας έχει δει και ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη 41χρονη και τον σύντροφό της επιστρέφοντας σπίτι τους λίγο πριν την δολοφονία. Ο άντρας περίμενε την Γεωργία να σχολάσει από την εργασία της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και στη συνέχεια μπήκαν σε ταξί. Τα επόμενα λεπτά οι δύο οδηγήθηκαν στο σπίτι τους, όπου ο 39χρονος είχε οργανώσει τη δολοφονία της (δείτε εδώ το βίντεο).

Η νέα αποκάλυψη για την οικογένεια του 39χρονου

Το μεσημέρι της Τρίτης 9/1, μίλησε στην εκπομπή Live News, οικογενιακή φίλη του του 39χρονου, όπου προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πατέρα του ο οποίος όπως ανέφερε ήταν βίαιος.

«Γνωρίζω τον 39χρονο. Εγώ ήξερα την οικογένεια του, όταν είχε παντρευτεί η μητέρα του με τον πατέρα του. Παντρευτήκαν οι γονείς του το 1984. Ήξερα τους γονείς του, τον πατέρα του τον έβλεπα ελάχιστα, γιατί ήταν ναυτικός και ταξίδευε. Η μητέρα ήταν στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά της. Μεγάλωσαν με την μάνα και την γιαγιά.

Ο συγκεκριμένος μεγάλωσε με τον πατέρα του, όταν χώρισαν με τη μητέρα του, τα πήρε εκείνος τα παιδιά και μεγάλωσε μαζί του ο κατηγορούμενος. Από ό,τι ξέρω και ο πατέρας του ήταν βίαιος. Ήμουν σε ένα σκηνικό μπροστά που είχε χτυπήσει τη μητέρα του ο πατέρας του 39χρονου.

Προβλήματα υπήρχαν από τότε. Η κοπέλα δεν δούλευε, εκείνος ήταν ναυτικός και τότε εξέταζαν ποιος έχει χρήματα ή όχι. Δεν ξέρω πώς τα πήρε τα παιδιά. Όταν πήρε ο πατέρας του 39χρονου τα παιδιά, την χτύπησε την μητέρα του και πήγε στο νοσοκομείο.

Η μητέρα του 39χρονου δεν ήθελε να κάνει μήνυση μόνο για τα παιδιά. Ο πατέρας του είχε κάποια στιγμή βίαιη συμπεριφορά στο παιδί του. Και για κάποιους λόγους πήρε τα παιδιά ο πατέρας. Όταν ένας πατέρας παίρνει τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσει με αγάπη τα παιδιά.

Η μητέρα δεν έβλεπε τα παιδιά της, της τα εξαφάνισε. Είχε πει στα παιδιά ότι η μητέρα τους πέθανε και πήγαιναν και άναβαν κεριά σε άλλα μνήματα. Όταν κάποιος είπε στον 39χρονο ότι η μάνα του ζει, εκείνος ήρθε και με βρήκε και με ρώτησε πού είναι η μάνα του, και του υπέδειξα πού είναι και τον πήγα στη μάνα του. Έγινε πριν από πολλά χρόνια αυτό» δήλωσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Τραγικές εικόνες στην κηδεία της 41χρονης Γεωργίας - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 13χρονη κόρη της

Γεωργία Μουράτη: Συγκλονίζει η παραπλανητική συνέντευξη του 39χρονου ενώ είχε δολοφονηθεί η 41χρονη - «Θα σκυλιάσω για να βρω τη γυναίκα μου!»

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές της εγκυμονούσας χέρι χέρι με τον δολοφόνο - «Την ώρα που κατεβάζαμε τη σορό μας είδε ένας...»

Θεσσαλονίκη: «Και τα κοπροσκύλα που βγαίνουν και σκοτώνουν κοσμάκι ας πάρουν....» - Οργισμένος ο πατέρας της 41χρονης

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Το "καρφί" της Στεφανίδου στην Κουτσελίνη και η απάντηση «Η συνάδελφος αναρωτήθηκε..»

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: O 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας κατηγορείται και για το βιασμό της αδερφής του

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση της 41χρονης Γεωργίας

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Τι λέτε τώρα; Παναγία μου» - Η στιγμή που ο πρώην σύντροφος της Γεωργίας μαθαίνει από το Πρωινό πως βρέθηκε δολοφονημένη