Ραμόνα Βλαντή: «Ποια είναι η κυρία Παπίλα;» - Η αντίδραση της σε ερώτηση δημοσιογράφου

Η αναφορά της στο My style rocks και στη γυναίκα που φέρεται πως της "έφαγε" τη θέση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραμόνα Βλαντή: «Ποια είναι η κυρία Παπίλα;» - Η αντίδραση της σε ερώτηση δημοσιογράφου

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Ραμόνα Βλαντή χθες Τρίτη 9/1, με την στυλίστρια και fashion expert να κάνει δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών που την συνάντησαν. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το My style rocks, και την γυναίκα που φέρεται πως θα βρίσκεται τελικά στη θέση για την οποία συζητούσε και η ίδια...

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για τα επαγγελματικά της

«Ήμουν στα πρόσωπα για το My Style Rocks. Η Έβελυν Καζαντζόγλου κάνει άλλη δουλειά βέβαια και είναι και φίλη μου. Είναι ένα καλό παιδί και μια πολύ ωραία γυναίκα», ανέφερε αρχικά για το show μόδας του ΣΚΑΙ που επιστρέφει με νέο κύκλο και νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή.

Σίγουρο μάλιστα είναι πως αποχωρεί η Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς προκάλεσε πολλές εντάσεις πίσω από τις κάμερες, με πράγματα να εκτοξεύονται και πρόσωπα όπως ο στυλίστας της να... την αφήνουν και να φεύγουν.

«Ποια είναι η κυρία Παπίλα;» ήταν η αντίδραση της αμέσως μετά έπειτα από ερώτηση αν θα μπορούσε να βρίσκεται σε εκπομπή με την Έλενα Χριστοπούλου ή την Ελίνα Παπίλα. Όταν ωστόσο, συνειδητοποίησε ποια είναι απάντησε με χαμόγελο «είναι πολύ καλή».

Τα πρόσωπα που συζητούν για μια καρέκλα για το My style rocks

Όπως έχει αναφέρει, ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Mega Καλημέρα", η επιλογή των guest κριτών, που θα "εισβάλλουν" στο παιχνίδι της μόδας, πρόκειται να εμφανιστούν ήδη από το επεισόδιο του ημιτελικού. Παράλληλα, όπως φαίνεται οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν αποφασίσει, να περάσουν από δοκιμαστικό τέσσερις επώνυμες γυναίκες, οι οποίες πέρα από τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό, θα δοκιμαστούν και ως αντικαταστάτριες της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Οι γυναίκες, που ακούγονται και οι οποίες θα περάσουν από το στούντιο της παραγωγής, είναι η Κόνι Μεταξά, η Χριστίνα Κοντοβά, η Σοπράνο, καθώς και η Έβελυν Καζαντζόγλου. Ακόμη, βέβαια ο σταθμός δεν έχει πάρει ακόμα αποφάσεις, για τη δομή της εκπομπής, για αυτό και δε θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, που ήταν το αναμενόμενο, αλλά μετά το Φεβρουάριο.

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν λίγο καιρό, υπήρχε έντονη φημολογία, ότι τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή, θα έπαιρνε η Ραμόνα Βλαντή, την οποία είδαμε και πριν κάποιο χρονικό διάστημα ως guest εμφάνιση στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι είχε ειπωθεί και την αντικατάσταση της κριτικής επιτροπής).