Άρης Αργυρόπουλος για την μητέρα του, Μαρία Μπακοδήμου: «Άμα ξαναγίνει θα την πάμε δικαστικά! Εξώδικο κατευθείαν»

Οι δηλώσεις για την οικογένεια του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άρης Αργυρόπουλος για την μητέρα του, Μαρία Μπακοδήμου: «Άμα ξαναγίνει θα την πάμε δικαστικά! Εξώδικο κατευθείαν»

Ο Άρης Αργυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μιλώντας για την μητέρα του Μαρία Μπακοδήμου και τον πατέρα του Δημήτρη Αργυρόπουλο, τα δυο του αδέρφια, ενώ σχολίασε και την πρόσφατη δήλωση είδηση πως η παρουσιάστρια είναι "η πιο περιζήτητη πεθερά της Ελλάδας" (δείτε εδώ την αντίδραση της μόλις το έμαθε).

«Τους γονείς μου τους βλέπω σαν γονείς μου και όχι σαν πρόσωπα της δημοσιότητας. To επίθετο μου είναι αυτό καλώς κακώς. Έχω μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια μου. Δεν με έχει δυσκολέψει ούτε με έχει βοηθήσει το ποιος είναι ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει (για να τον βοηθήσουν οι γονείς του) είναι να θέλω να πάω μπουζούκια, να μην βρίσκω τραπέζι και να της πω "μαμά άμα ξέρεις κάποιον βοήθα με". Το έχω κάνει πιο μικρός.

Έχω τρομερή σχέση με τον αδελφό μου, Νικήτα, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και λέμε τα προσωπικά μας. Πιο μικροί τσακωνόμασταν συνέχεια και παίζαμε και ξύλο. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον ετεροθαλή αδελφό μου. Όποτε χρειάζεται μία συμβουλή θα μας πάρει τηλέφωνο», ανέφερε αρχικά ο Άρης.

Η δήλωση του Άρη Αργυρόπουλου για την μητέρα του, Μαρία Μπακοδήμου

«Δεν λέω τα προσωπικά μου στην μητέρα μου, με ρωτάει πολλές φορές και προσπαθεί να μάθει. Όποτε προσπαθήσει να κάνει κουβέντα, την σταματάω. Δεν μου αρέσει να λέω τα προσωπικά μου. Έχω γνωρίσει σχέση μου στους γονείς μου, την δέχτηκαν είναι πολύ ανοιχτοί άνθρωποι. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος», σχολίασε.

Και δήλωσε χιουμοριστικά: «Δεν μου αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για εμένα ή τον Νικήτα. Άμα ξαναγίνει θα την πάμε δικαστικά. Εξώδικο κατευθείαν. Εντάξει πλάκα κάνουνε, δεν με ενοχλεί. Απλά δεν μου αρέσει να ξυπνάω και να μου έχουν στείλει όλοι μου οι φίλοι μου ότι ειπώθηκε αυτό και το ένα και το άλλο. Πήγαινα για καφέ και μου έλεγαν που είσαι ρε γαμπρέ».

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως και η Μαρία Μπακοδήμου έχει αποκαλύψει πως τα παιδιά της, της έχουν απαγορεύει να μιλάει για αυτά δημόσια - δείτε τι έχει πει.

«Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση και δεν μου αρέσει να παρακολουθώ την μητέρα μου, την έχω στο μυαλό μου σαν την μαμά μου και μου φαίνεται περίεργο. Αν έχει εμπλακεί το όνομα της μητέρα μου σε κάποια κόντρα θα το δω, θα νευριάσω και θα την πάρω τηλέφωνο να δω τι έχει συμβεί», είπε σε άλλο σημείο.

Για να αποκαλύψει: «Αν θα έκανα κάτι τηλεοπτικό σίγουρα δεν θα ήθελα αν έχει μέσα κουτσομπολιό, δεν μου ταιριάζει σαν στιλ. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ».