«Μου έχουν απαγορεύσει να...» - Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου για τους γιους της

Τι συνέβη μετά τις τελευταίες της δηλώσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου έχουν απαγορεύσει να...» - Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου για τους γιους της

Την Μαρία Μπακοδήμου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών σε δημόσια βραδινή έξοδο της και της έκαναν ερωτήσεις σχετικά τόσο με τα επαγγελματικά της όσο και με την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ που φέτος για δεύτερη χρονιά παρουσιάζει την εκπομπή Γειά σου, έκανε και μια ανακοίνωση σχετικά με τους γιους της που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο (δείτε εδώ τα πόσο κούκλοι είναι).

Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου για τους γιους της

«Δεν κάνω διακοπές με τους γιους μου», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου, για να αποκαλύψει στης συνέχεια «Μετά τις τελευταίες δηλώσεις μου, οι γιοι μου μου έχουν απαγορεύσει να μιλάω για αυτούς».

Ποιες ήταν όμως οι τελευταίες δηλώσεις της;

Την Παρασκευή 3/11 ο μεγαλύτερος γιος της είχε τα γενέθλιά του και περήφανη μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός - δείτε την εδώ.

Την επόμενη ημέρα βγήκε στον αέρα του Γειά σου και θέλησε να του ευχηθεί ξανά, με τους συνεργάτες της να επισημαίνουν πως και οι δύο γιοι της είναι περιζήτητοι, κάτι που καθιστά και την ίδια την πιο περιζήτητη πεθερά. Η ίδια ξέσπασε σε γέλια, ενώ αποκάλυψε πως πράγματι δέχεται πολλά μηνύματα από νέα κορίτσια για τα παιδιά της.

«Μαρία στα social media, λένε ότι είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα», με εκείνη να το δέχεται γελώντας και να επισημαίνει: «Είμαι, είμαι παιδιά, παλιά μου έστελναν άντρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια, Μου λένε "θέλω όποιον απ' τους δύο να' ναι».

Τις δηλώσεις αυτές μάλιστα σχολίασε μέχρι και η Ελένη Μενεγάκη, αφού τα σχόλια της πήραν μεγάλη έκταση λόγω του ότι οι γιοι της είναι μοντέλα!