Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Μαυροφορεμένα τα παιδιά, οι αδερφές και η σύζυγός του - Με ομπρέλες σε δείπνο στην Κηφισιά μετά την τελετή

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και σύσσωμη η οικογένειά του ταξίδεψε στην Ελλάδα για να βρεθεί στον τάφο του στο Τατόι όπου πραγματοποιήθηκε και η τελετή (δείτε εδώ βίντεο από την άφιξή τους).

Στη συνέχεια ακολούθησε και δείπνο σε πολύ γνωστό εστιατόριο στην Κηφισιά. Παρόλο που δεν επιτρέπονταν δημοσιογράφοι και κάμερες, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr κατάφερε να εξασφαλίσει υλικό λίγο πριν τα συγγενικά μέλη βρεθούν στο μαγαζί που επισκέφθηκαν, με τη βροχή να έχει ξεσπάσει και όλοι τους να περπατούν κρατώντας ομπρέλες για να προστατευθούν.

Φωτογραφίες από το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Νικόλαος, Φίλιππος, Παύλος, Αλεξία και Θεοδώρα, όπως και η σύζυγος του, Άννα Μαρία, και οι αδελφές του, βασίλισσα Σοφία και πριγκίπισσα Ειρήνη, έφτασαν στον χώρο αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια, μαυροφορεμένοι.

Δείτε επίσης: Με δαντέλα και τα αρχικά της πάνω: Το υπέροχο νυφικό της Βασίλισσας Άννας Μαρίας βρέθηκε

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Άννα Μαρία Αλεξία Παύλος

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Φίλιππος Νίνα Φλορ

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Βασίλισσα Σοφία

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Πριγκίπισσα Ειρήνη

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Τατιάνα Μπλάτνικ

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Θεοδώρα Φίλιππος

Η συγκινητική ανάρτηση του μεγαλύτερου γιου

Ο τέως Βασιλιάς Κωσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82, μετά από αρκετούς μήνες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, καθώς η υγεία του είχε επιδεινωθεί, σκορπώντας θλίψη ενώ πολύ μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην κηδεία του στις 16/1/2023.

«Λυπόμαστε όλοι που τον χάσαμε. Όμως άφησε στην καρδιά μας τη μεγάλη αγάπη για την πατρίδα μας, για την οποία αφιέρωσε όλη τη ζωή του, και την οποία πατρίδα μας αγαπούσε τόσο πολύ μέχρι το τέλος», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του γιου του Παύλου.

Με αφορμή λοιπόν τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πατέρα του και λίγη ώρα πριν από το μνημόσυνο, ο Παύλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος βρίσκεται πάνω σε πλοίο, στη θέση του καπετάνιου, με θέα την θάλασσα.

Δείτε εδώ την ανάρτηση: