Ιωάννα Τούνη: Μετέτρεψε το διαμέρισμα στην Αθήνα σε παιδότοπο για τα γενέθλια του Πάρη - «Η μαμά και ο μπαμπάς σε λατρεύουν ως τον ουρανό μωράκι μας»

«Το θέμα μας φυσικά και ήταν τα ταξίδια του Πάρη, μιας και έχει ήδη γυρίσει σε 8 χώρες»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Πάρης, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. Μπορεί δύο ημέρες νωρίτερα να έγινε πριβέ πάρτι σε εστιατόριο μαζί με την γιορτή της πρώτης (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο), ωστόσο οι κανονικοί εορτασμοί πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στην Αθήνα την ημέρα της γέννησής του.

Η διάσημη Influencer ζήτησε από τον καλό της φίλο και διακοσμητή, Στέφανο, να αναλάβει τα πάντα και έτσι χθες το διαμέρισμά τους γέμισε με πολύχρωμα μπαλόνια, stand για γλυκά και αλμυρά σνακ, με ένα φόντο για φωτογραφίες στο κέντρο του σαλονιού. Τίποτα δεν θύμιζε τον μίνιμαλ χώρο τους!

Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τα πρώτα γενέθλια του μικρού Πάρη

Ακολούθησαν, φυσικά, δεκάδες story, φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram, όμως η περήφανη μανούλα θέλησε να ευχηθεί στο παιδί της μέσα από μία ανάρτηση στο προφίλ της με περισσότερες φωτογραφίες και πολύ τρυφερά λόγια, γεμίζοντας ευχές στα σχόλια από τους ακόλουθούς της.

«Τα πρώτα μας γενέθλια #1yearold

Ο Πάρης μας έγινε ενός… το πιστεύετε συμπεθέρες; Πως περνάει έτσι ο καιρός;;; Πόσο γρήγορα μεγαλώνει το μωρό μας; Η μαμά και ο μπαμπάς σε λατρεύουν ως τον ουρανό μωράκι μας, θα είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα σου να σε αγαπάμε και να σε στηρίζουμε σε κάθε σου βήμα!!!

P.S: Το θέμα μας φυσικά και ήταν τα ταξίδια του Πάρη, μιας και έχει ήδη γυρίσει σε 8 χώρες. Εννοείται όπως πάντα τα πάντα επιμελήθηκε ο αγαπημένος μας @stefanosmen & ήταν όλα υπέροχα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο λόγος που η Τούνη γιόρτασε νωρίτερα τα γενέθλια του μπέμπη στη Θεσσαλονίκη

«Γιόρταζα και ευχαριστώ πάρα πολλά για τα μηνύματα. Το μωρό μου όμως δεν είχε γενέθλια. Αύριο γίνεται ενός έτους ο Πάρης, οπότε κάναμε το προεόρτιό του Θεσσαλονίκη για να είναι πάνω και οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί σαφώς δεν μπορούν να κατέβουν όλοι Αθήνα. Αύριο που είναι τα γενέθλιά του θα κάνουμε παιδικό πάρτι εδώ στο σπίτι. Δεν ξέρω πως θα πάει αυτό. Είναι η πρώτη φορά που όχι απλά θα κάνω παιδικό πάρτι, αλλά που θα πάω σε παιδικό πάρτι. Δεν ξέρω...», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη την Δευτέρα 8/1.

Δείτε επίσης: ''Σάλος'' με το βίντεο που ο Αλεξάνδρου κατεβαίνει σε δύσβατη σπηλιά με τον Πάρη - Φώναζε την πρόνοια η influencer