Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πληρώνομαι για αυτό» - Η απάντηση στην δήλωση του Γιώργου Λιάγκα περί κόντρας τους

Τι δήλωσε για την προσωπική του ζωή;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πληρώνομαι για αυτό» - Η απάντηση στην δήλωση του Γιώργου Λιάγκα περί κόντρας τους

Στο party γνωστού καταστήματος εστίασης συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον παρουσιαστή να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον πλησίασαν. Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για το συμβόλαιο του στο MEGA, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Όπως έχει δηλώσει, θέλει να κάνει οικογένεια, ωστόσο δεν έχει βρει την κατάλληλη γυναίκα για να προχωρήσει σε αυτό το μεγάλο βήμα. Αναφορά μετά από ερώτηση μάλιστα, έκανε και στην πρώην σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς, με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μετά το χωρισμό τους.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Ότι βρέξει ας κατεβάσει το 2024. Είναι οριακή χρονιά για εμένα, πρέπει να γίνουν πράγματα. Είναι στον τοίχο, έχω φτάσει στο τέρμα. Κάτι πρέπει να γίνει με την προσωπική μου ζωή. Εγώ να δω το γάμο; Οι άλλοι να το δουν, εγώ το έχω δει», είπε αρχικά για το νέο έτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σχετικά με τα επαγγελματικά του και τη συνεργασία του με το Μεγάλο Κανάλι, δήλωσε: «Δεν ξέρω τι εννοούσε η Ελένη με ότι θέλει να δει αλλαγές. Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο μου. Θα μιλήσω με το MEGA και θα δούμε».

Σχολίασε μάλιστα και την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τα δημοσιεύματα που βγήκαν και τους ήθελαν στα "μαχαίρια", λόγω κάποιον σχολίων που είχε κάνει στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. «Δεν γίνεται να μην μιλήσω ξανά για τον Λιάγκα επαγγελματικά (δείτε τι εννοούσε). Πληρώνομαι για αυτό. Δεν θα ήταν μια ωραία ανατροπή για να συνεργαστούμε ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος, όσον αφορά πάλι τα προσωπικά του, τον ρώτησαν για την ενόχληση της Ιλένιας Ουίλιαμς, όταν δέχτηκε ερώτηση για τη σχέση τους. «Δεν με ενοχλεί που ρωτούν την Ιλένια για τη σχέση μας. Το θεωρώ άκυρο, έχουν περάσει 6 χρόνια. Την αγαπώ πολύ - όχι ερωτικά - είναι μέρος της καρδιάς μου», ξεκαθάρισε.