Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θέμα συζήτησης το φόρεμα της το βράδυ της πρωτοχρονιάς - Απαστράπτουσα με μίνι δίπλα στον Σταθοκωστόπουλο

Έκλεψαν όλα τα βλέμματα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκαναν αλλαγή του χρόνου σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της Αθήνας με το ζευγάρι να ποζάρει μαζί - ευτυχισμένο και χαμογελαστό - καλωσορίζοντας έτσι ρομαντικά το νέο έτος.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνοντας το ιδιαίτερο φόρεμα, που επέλεξε για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Με μαύρο και ασημί χρώμα εμφανίστηκε η Σπυροπούλου τραβώντας όλα τα βλέμματα με το glam look της.

Λίγες ημέρες αργότερα το ζευγάρι πραγματοποίησε άλλη μία κοινή, βραδινή έξοδο - αυτή τη φορά στα μπουζούκια! (δείτε εδώ τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού).

Το εντυπωσιακό φόρεμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο πλευρό του Σταθοκωστόπουλου

«Καλώς ήρθες 2024», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η καθημερινότητα στο σπίτι με το μωρό

Το βράδυ της Δευτέρας 19/6 πραγματοποιήθηκαν τα Mad VMA 2023 με πληθώρα επώνυμων να περπατάνε στο χαλί. Μεταξύ αυτών και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που επέλεξε να φορέσει ένα συγκλονιστικό outfit (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και απάντησε με πολύ χαμόγελο και άνεση στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ακόμα και στις πιο προσωπικές!

Όσον αφορά την μητρότητα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου. Δεν ξέρω, θα δούμε…».

«Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό. Προτάσεις γίνονται, κάποιες ευδοκιμούν κάποιες όχι, άμα τα βρούμε θα σας πω».

Tέλος, σε ερώτηση για το εάν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βοηθά με το μωρό τους ανταποκρίθηκε με χαμόγελο και με μεγάλη ειλικρίνεια ξαφνιάζοντας τους δημοσιογράφους: «Όχι! Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρούλι».