Ελένη Μενεγάκη: Έκανε ανάρτηση με ορθογραφικά και "έπεσαν να την φάνε"! «Μας τυφλώσατε» - «Λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει»

Δείτε τι έγραψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Έκανε ανάρτηση με ορθογραφικά και

Η Ελένη Μενεγάκη συνηθίζει μετά το τέλος της μεσημεριανής εκπομπής της στο MEGA να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τα ρούχα και τις εταιρίες που επέλεξε να φορέσει, γράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησης της κάποιες φορές τις σκέψεις της αλλά και τους λόγους που έκανε την συγκεκριμένη επιλογή.

Την Τετάρτη 10/1 λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφίες από το look της, όπου είχε επιλέξει μαύρο μπλουζάκι με λεοπάρ φούστα. Στη λεζάντα της αυτή την φορά μίλησε για το μαύρο χρώμα, ωστόσο, το κείμενο της είχε πολλά ορθογραφικά με αποτέλεσμα οι followers της να μην το αφήσουν ασχολίαστο.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Όλα τα χρώματα τα αγαπώ , αλλά όταν φοράω μαύρα νομίζω ότι φωτίζεται αλλοιώς το πρόσωπο μου ! Υπάρχει χρωμα που πιστεύεται σας φωτίζει πιο πολύ?», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μερικά λοιπόν από τα σχόλια που δέχτηκε ήταν «*Αλλιώς ….. πιστεύετε. Μου επιτρέπετε τις διορθώσεις, διότι μας τυφλώσατε με την γραφή σας», «*πιστεύετε..λίγη ορθογραφία δε βλάπτει!».

Δείτε επίσης: «Ηταν οι 2 που κέρδισαν φλουρί στην πίτα μας...» - Η πρώτη ανάρτηση της για το 2024


Ελένη Μενεγάκη ανάρτηση ορθρογραφικά

Γιατί δεν σχολιάζει στο Instagram τα παιδιά της;

Η συνέντευξη του γιου της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη Αργυρόπουλο, σχολιάστηκε το πρωί της Τρίτης 10/1, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις δηλώσεις του, μίλησε για την δική της εμπειρία σε σχέση με τα παιδιά της και την δημοσιότητα.

Υπνεθυμίζουμε ότι ο Άρης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα όπου μεταξύ άλλων ανέφερε : «Δεν μου αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για εμένα ή τον Νικήτα. Άμα ξαναγίνει θα την πάμε δικαστικά. Εξώδικο κατευθείαν. Εντάξει πλάκα κάνουνε, δεν με ενοχλεί. Απλά δεν μου αρέσει να ξυπνάω και να μου έχουν στείλει όλοι μου οι φίλοι μου ότι ειπώθηκε αυτό και το ένα και το άλλο. Πήγαινα για καφέ και μου έλεγαν που είσαι ρε γαμπρέ...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

«Έχουν γράψει στη Μαρία «μαμά μην σχολιάζεις στο Instagram; Α, τότε είμαι χαρούμενη που δεν μου γράφουν τίποτα. Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη με τα παιδιά μου στο Instagram… Προσπαθώ να κρατιέμαι γιατί καταλαβαίνω, δεν ξέρω…», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

«Γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν και εγώ που σε ξέρω ειδικά πολύ καλά, ξέρω πόσο χαρούμενη και περήφανη μαμά είσαι, αλλά καταλαβαίνει κανείς μεγαλώνοντας ότι έχει πολλά δικαιώματα στα παιδιά του αλλά όχι και τόσα πολλά όσα νομίζει και αυτά προβάλλουν κάποιες αντιστάσεις…» είπε από την πλευρά του ο συνεργάτης της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.