Νίκος Μουρατίδης: «Να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα!» - "Απασφάλισε" κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Δεν τραγούδησε ούτε σε φεστιβάλ πατάτας, ούτε σε σουβλατζίδικα στις Η.Π.Α»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τον αιχμηρό του σχολιασμό έκανε ξανά ο Νίκος Μουρατίδης, αυτή την φορά για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 10/1, μέσα από το προσωπικό του Blog, επιτέθηκε στην Χριστίνα Λαμπίρη με αφορμή την τοποθέητσή της για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Αυτή τη φορά λοιπόν σχολίασε τις δηλώσεις του παρουσιαστή για τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος είχε εκφράσει την άποψή του για τους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις στην τηλεόραση. «Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του “καραγκοζιλικίου”» είχε δηλώσει ο Γιώργος Νταλάρας.

«Εμένα δεν με πειράζει αυτό. Τι στίγμα να αφήσει δηλαδή; Ο Γιώργος Νταλάρας είναι τεράστιος τραγουδιστής. Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα, δώσε αγάπη, άσε τον κάθε άνθρωπο να κάνει ότι θέλει....» είχε πει από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (δείτε εδώ ολόκληρο τον σχολιασμό του)

Το αιχμηρο σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Και εσύ Αρναούτογλου στην ηλικία που έφτασες πρέπει να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα! Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται να τους πιάνουν στο στόμα τους. Δεν θα γίνουν όλοι ίσα κι’ όμοια!

Ο Νταλάρας στην καριέρα του έκανε πολιτισμό. Ταξίδεψε την Ελληνική μουσική και το Ελληνικό τραγούδι στα πέρατα του κόσμου. Τραγούδησε τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς και βοήθησε εκατοντάδες νέους μουσικούς. Δεν τραγούδησε ούτε σε φεστιβάλ πατάτας, ούτε σε σουβλατζίδικα στις Η.Π.Α, ούτε σε γάμους και βαφτίσια… Άντε μπράβο, τσ0λια!» ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή του Πρωινού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεσπά η Μπέτυ Μαγγίρα κατά του Γιώργου Νταλάρα: «Δε μπορείς να λες σε κάποιον ότι αυτό που κάνει είναι γελοίο...»

Νίκος Συρίγος: «Φυσικά και περίμενα ότι θα γίνει θόρυβος με αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας...» - Το αιχμηρό σχολίο για τις δηλώσεις του τραγουδιστή

Νίκος Μουρατίδης: Μια αγωγή και αμέτρητες κόντρες που έφεραν χάος!

Ο Γιώργος Νταλάρας σε νέες δηλώσεις που θα προκαλέσουν ντόρο: «Διάσημοι Έλληνες τραγουδιστές είναι θεόφαλτσοι και για γέλια...»

Super Κατερίνα: «Ελάτε τώρα, να σας πληρώσουμε; Μη με στενοχωρείτε που είμαι και έγκυος» - Χαμός με τον Νίκο Μουρατίδη και δημοσιογράφο της εκπομπής

Νίκος Μουρατίδης - Τραβάει το σχοινί για την Χριστίνα Λαμπίρη: «Μιλάει ως πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα που τα έκανε σκ@τά στην προσωπική της ζωή;»

Χριστίνα Λαμπίρη: "Σπάει" τη σιωπή της μετά την επίθεση από τον Νίκο Μουρατίδη σε εκείνη και την κόρη της

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πάθει σοκ! Είναι μηνύσιμο, είναι ντροπιαστικό!» - Έξαλλη με τον σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για την Χριστίνα Λαμπίρη