Χριστίνα Μπόμπα: «Με το καλό!» - Η απάντησή της στις ευχές περί δεύτερης εγκυμοσύνης

Η δημόσια ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης με τις δίδυμες έκαναν αλλαγή χρόνου στο Ντουμπάι και πλέον έχουν επιστρέψει πίσω στη βάση τους, καθώς το σπίτι τους στην Αθήνα είναι στην τελική ευθεία της ολικής ανακαίνισης που κάνουν εδώ και μήνες.

Όπως έχει παραδεχτεί η Μπόμπα η ζωή με τα δύο κορίτσια της σε συνδυασμό με το γεγονός, πως μετακινούνται από σπίτι σε σπίτι δεν κάνει σε καμία περίπτωση την καθημερινότητα της οικογένειας πιο εύκολη. Το μόνο όμως, που έχουν να κάνουν και οι 4 τους είναι υπομονή!

Τι και αν θέλει λοιπόν ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, η περίοδος αυτή δεν είναι τόσο κατάλληλη θα λέγαμε. Σε κάθε περίπτωση, η Χριστίνα απάντησε την Τετάρτη 10/1 σε μια διαδικτυακή πρόβλεψη στο instagram, που τη θέλει έγκυο ξανά.

Το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα στο ενδεχόμενο τρίτης εγκυμοσύνης

«Χαχαχ τι προβλέψεις είναι αυτές;», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα - τρίτη εγκυμοσύνη

Η μεγάλη επιθυμία του Τανιμανίδη για τρίτο παιδί

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε πρόσφατες δηλώσεις, που έκανε τον Σεπτέμβρη του 2023 στο Πρωινό αναφέρθηκε και στις φήμες, που αφορούν στην Χριστίνα Μπόμπα και στην οικογένειά τους, καθώς είχε ειπωθεί, ότι η γυναίκα είναι ξανά έγκυος (δείτε τι δήλωσε η ίδια).

«Το επιβεβαίωσε, δυστυχώς δεν είμαστε έγκυος. Σίγουρα άλλο ένα...να μην κάνουμε άλλο ένα; Δεν θα γίνει σήμερα το βράδυ, αν εννοείς αυτό, αλλά παραπάνω παιδιά είναι παραπάνω ευτυχία», είχε πει ο Σάκης Τανιμανίδης.