Γιώργος Λιάγκας: «Έχω όμορφα αισθήματα για εκείνον, για να το λήξω...» - Το ξεκαθάρισμα του για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Λυτρώνεσαι όταν λες να ίδια μπροστά στις κάμερες ή κατ’ ιδίαν σε συναντήσεις...

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης 11/1, μέσα από την εκπομπή το Πρωινό. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι είναι ένα μεγάλο κομμάτι και της τηλεοπτικής και της προσωπικής του ζωής γι' αυτό και έχει όμορφα συναισθήματα για εκείνον.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χθες, 10/1, είχε βρεθεί στο party γνωστού καταστήματος εστίασης όπου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τσακωθεί. «Δεν γίνεται να μην μιλήσω ξανά για τον Λιάγκα επαγγελματικά. Πληρώνομαι για αυτό. Δεν θα ήταν μια ωραία ανατροπή για να συνεργαστούμε ξανά» είχε αναφέρει.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Θα κάνω δύο σχόλια. Πρώτον. Ο Δημήτρης είναι ένα μεγάλο κομμάτι και της επαγγελματικής και της προσωπικής μου ζωής. Και με τα καλά και τα κακά, επειδή οι άνθρωποι λειτουργούμε πάντα κοιτάζοντας το καλό κομμάτι των ανθρώπων όταν περάσει ένα διάστημα, εγώ γενικά έχω όμορφα και γλυκά αισθήματα για εκείνον. Για να το λήξω».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Γιώργο...» Η τοποθέτησή του για τις δηλώσεις του Λιάγκα

«Δεύτερον, και δεν είναι για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γενικό το σχόλιο. Η μεγαλύτερη ελευθερία που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος στη ζωή του είναι όταν ανοίγει η κάμερα ή όταν κλείνει η κάμερα να έχεις την ίδια άποψη για τους ανθρώπους.Γενικό το σχόλιο. Μεγάλη ελευθερία!

Λυτρώνεσαι όταν λες να ίδια μπροστά στις κάμερες ή κατ’ ιδίαν σε συναντήσεις. Όταν αναγκάζεσαι άλλα να λες στη ριμάδα την κάμερα κι άλλα σε συζητήσεις είσαι ανελεύθερος κι αυτό είναι μεγάλο βαρίδι για όλους μας. Όταν λύσουμε αυτόν το δεσμό και ό,τι λέμε στον αέρα αλλά και στους φίλους μας, τότε είμαστε πραγματικά ελεύθεροι».

Δείτε εδώ το βίντεο: