Γαρυφαλλιά Kαληφώνη: «Ο Θεός να φυλάει!» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από αποκαλυπτικό βίντεο στο μπάνιο της

Πόζαρε με πολύ ιδιαίτερο φόρεμα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο αγαπημένος της Χρήστος Μάστορας βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ φωτογραφίες τους) με το ζευγάρι να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα φώτα της ελληνικής showbiz.

Επιστρέφοντας πίσω στη βάση τους βλέπουμε την Γαρυφαλλιά να είναι πλήρως ανανεωμένη βάζοντας ''φωτιές'' με το νέο βίντεο, που δημοσίευσε την Τετάρτη 10/1 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok.

Όπως βλέπουμε το μοντέλο ποζάρει στο μπάνιο του σπιτιού της με ένα πολύ αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα με ανοίγματα στο μπούστο και στην πλάτη. Τα σχόλια από κάτω έπεσαν ''βροχή'' με τους ακόλουθους της να την αποθεώνουν!

Το βίντεο με το αποκαλυπτικό φόρεμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

«Θεός να φυλάει», «Τι έχουμε εδώ;», «Από άλλο πλανήτη», είναι μερικά από τα σχόλια στο βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη.

Γαρυφαλλιά Kαληφώνη - Σχόλια

Η "πληρωμένη" απάντησή της σε πικρόχολο σχόλιο κάτω από βίντεο

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα για πάνω από ένα χρόνο και δηλώνει τρελά ερωτευμένη μαζί του, όπως και εκείνος άλλωστε. Αν και το πρώτο διάστημα προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, αφού αυτή μαθεύτηκε οι αναρτήσεις τους και οι κοινές τους στιγμές ξεκίνησαν σιγά σιγά να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους στην Σαντορίνη).

Επειδή, όμως, δεν τους αρέσει να προκαλούν και να τραβούν τα βλέμματα και τα media πάνω τους, μείωσαν τις φωτογραφίες τους και σταμάτησαν να μοιράζονται τόσο πολύ την προσωπική τους ζωή. Ένα βίντεο που δημοσίευσε, ωστόσο, το ξανθό μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ίδια θέλησε κάπως να γιορτάσει το γεγονός πως έχουν περάσει συγκεκριμένα 492 μέρες από τότε που αποφάσισαν να δεσμευτούν, με μία άγνωστη να γράφει κάτω από την ανάρτησή της: «Είναι που δεν θα έδειχνες ξανά σχέση σου». Τότε εκείνη δεν κρατήθηκε και της απάντησε χαρακτηριστικά: «Ξένια μου, ξέχασα να σου πω ρε... Θα κάνω ότι γουστάρω!».

απάντηση Καληφώνη σε αρνητικό σχόλιο για Μάστορα