Μαρία Ηλιάκη: «Nτρέπομαι πολύ! Θα προσπαθήσω να...» - Η αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή με τον Στέλιο Μανουσάκη μετά τη γέννηση της κόρης τους

«Ο δικός μου άντρας είναι και γυναικολόγος, οπότε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρία Ηλιάκη έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram ο οποίος μετρά σχεδόν 600 χιλιάδες ακόλουθους. Μέσα από αυτόν μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή, τη δουλειά της και την καθημερινότητα με την κόρη της και τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη (δείτε εδώ τις τρυφερές τους στιγμές).

Έρχεται πολύ κοντά, μάλιστα, με τους θαυμαστές της απαντώντας στις ερωτήσεις τους, όπως αποφάσισε να κάνει και την Πέμπτη 11/1 μέσα από τα story στο προφίλ της. Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αυτή τη φορά, αφορά στην ερωτική της ζωή με τον καλό της μετά την απόκτηση του παιδιού τους.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για την ερωτική της ζωή με τον Στέλιο Μανουσάκη μετά την γέννηση της κόρης τους

«Τώρα τέτοιες ερωτήσεις εγώ γενικά ντρέπομαι πολύ να τις απαντήσω... Κοίτα θα προσπαθήσω να στο πω... Σίγουρα με το που θα γεννήσεις προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Θέλει χρόνο για να επανέλθεις στην προηγούμενη ωραία κατάσταση. Καταλαβαίνετε τι εννοώ και θέλει και υπομονή. Και από τους δυο και από τη γυναίκα και από τον άντρα. Προφανώς, γιατί είναι δυο σε αυτό. Γιατί το σώμα μας ειδικά μετά την εγκυμοσύνη θέλει τον χρόνο του... Πιστεύω σας κάλυψα», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, με την αμηχανία να είναι έντονη στα λεγόμενά της.

Μία ακόμη ερώτηση που αφορά τον σύντροφό της έχει να κάνει με το εάν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσά τους στους πρώτους μήνες της κύησης, με την παρουσιάστρια να εξηγεί:

«Δεν την καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση. Γιατί πρέπει να υπάρχουν στην αρχή της εγκυμοσύνης εντάσεις; Είναι μία περίοδος περίεργη για τη γυναίκα. Κάποιες την περνάνε πανεύκολα, κάποιες πανδύσκολα, και ο σύζυγος / σύντροφος οφείλει να είναι εκεί και να στηρίζει. Ο δικός μου άντρας είναι και γυναικολόγος, οπότε ένας λόγος παραπάνω να γνωρίζει καλύτερα την ψυχολογία της γυναίκας εκείνη την περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, κάτι. Καμία ένταση δεν πρέπει να υπάρχει, ειδικά στην αρχή μίας εγκυμοσύνης. Μη με ταράζετε...».

Δείτε επίσης: «Μαράκι έφτιαξες τη μυτούλα σου;» - Η επική απάντηση της Ηλιάκη για την πλαστική στο πρόσωπό της (Βίντεο)