Πέτρος Φιλιππίδης: Στη Γλυφάδα με φιλικό πρόσωπο στην πρώτη βόλτα μετά την καταδίκη του - «Άνθρωπος είναι, δε μπορεί να βγει κι αυτός λίγο;»

«Εννοείται πως θα ήθελα να δουλέψω μαζί του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Μάνος Ιωάννου εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, και στάθηκε να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις σε αυτή. Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορά στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την καταδίκη του.

Ο ηθοποιός, συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε βόλτα του στη Γλυφάδα μαζί με φιλικό του πρόσωπο. Ο ίδιος, λοιπόν, εξέφρασε την άποψή του γι' αυτό και αποκάλυψε εάν θα συνεργαζόταν μαζί του παρά τα όσα έχουν συμβεί και το γεγονός πως έχει δεχθεί ποινή για δύο απόπειρες βιασμού.

Η απάντηση του Μάνου Ιωάννου για τη συνεργασία με τον Φιλιππίδη και την έξοδό του

«Άνθρωπος είναι, τι να σχολιάσω εγώ σε αυτό; Πρέπει να είναι σπίτι του; Δε μπορεί να βγει κι αυτός λίγο; Δεν έχω καταλάβει. Δεν προσπαθεί να επανενταχθεί, ενταγμένος είναι. Είναι κάτι το φυσιολογικό αυτό. Έχω δουλέψει μαζί του και δεν με έχει επηρεάσει σε κάτι. Έχουμε συνεργαστεί πάρα πολύ καλά. Αν βρισκόμασταν στη δουλειά, εννοείται πως θα ήθελα να δουλέψω μαζί του», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης; Οι 3 προτάσεις που έχει δεχτεί

Δηλώσεις για το παραπάνω ζήτημα έκανε και η Εύη Δαέλη, η οποία ανέφερε: «Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Δεν με αφορά αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχω να πω κάτι. Αν υποθέσουμε ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος πνευματικά και ψυχικά δεν είναι καλά, δεν θεωρώ ότι είναι καλό ούτε να πέφτουν οι κάμερες από πάνω του ούτε θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι θέμα συζήτησης γενικότερα. Να βρει τον δρόμο του να γιατρευτεί, δεν ξέρω… Να μπει σε μια διαδικασία να φτιάξει τον εαυτό του, ίσως με την οικογένεια του, δεν ξέρω, αλλά είναι ένα θέμα το οποίο πραγματικά εμένα προσωπικά δεν με αφορά. Εγώ ευτυχώς δεν είχα συνεργαστεί μαζί του. Είχα ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν πέρασαν καλά».

Δείτε επίσης: Μαρτυρία από συνάδελφο του Φιλιππίδη: «Με κάτι κοριτσάκια ήταν εύκολο για τον Πέτρο να...»

«Το έχω δει και εγώ, έχω δει άσχημες συμπεριφορές που συνέβαιναν σε άλλους ανθρώπους και νομίζω πως γι’ αυτό έφτασε σε αυτό το σημείο. Αυτό ήταν κλασικό, όλοι το ξέραμε, δεν είναι κάτι καινούργιο», συμπλήρωσε.