Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν είσαι πολύ κοντά στη φωτιά και ζεσταίνεσαι...» - Το σχόλιο για τον Ουγγαρέζο μετά το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιάγκα

Μπήκε τέλος στην κόντρα τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου έκανε μία αναφορά στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, στα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα για την "κόντρα" του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η οποία πριν από λίγο διάστημα φαινόταν να έχει αναζωπυρωθεί, μέχρι που ο πρώτος ξεκαθάρισε την κατάσταση (δείτε εδώ τι συνέβη αναλυτικά).

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, σχολίασε με τη σειρά της πως ο οικοδεσπότης του Πρωινού του ΑΝΤ1 φαίνεται πως ξεκίνησε τη χρονιά του θέλοντας να βάλει μία τελεία σε κάποια θέματα, όπως και στην περίπτωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και αυτό την βρίσκει σύμφωνη.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την "κόντρα" Λιάγκα - Ουγγαρέζου

«Παιδιά, νιώθω ότι ο Γιώργος Λιάγκας γύρισε το 2024 και θέλει να κλείσει κεφάλαια. Επειδή κι αυτός είναι παρορμητικός κάποιες φορές και λέει κάποια πράγματα, σου λέει "τώρα, το 2024 κλείνω κεφάλαια, δεν ανοίγω". Δηλαδή αυτό με τον Ουγγαρέζο που ήταν μία ανοιχτή κουβέντα, πέρα δώθε, ράβε ξήλωνε…», ξεκίνησε να λέει και συνέχισε:

«Στην περίπτωση του Γιώργου πριν κάποιους μήνες, μας είχε αφήσει να καταλάβουμε ότι θεωρεί αγνώμονα τον Ουγγαρέζο και τώρα είπε ότι έχει όμορφα συναισθήματα. Τότε που είχε γίνει η κόντρα, μιλούσε για έναν συνεργάτη που ήταν πολύ κοντά του. Όταν λες κάποια πράγματα πάνω στον αυθορμητισμό σου και μετά το μετανιώσεις και πεις ότι κλείνεις τα κεφάλαια…

Ο Ουγγαρέζος δε μιλάει, γιατί ο καθένας τα διαχειρίζεται τα πράγματα αλλιώς. Ο Ουγγαρέζος είχε την τύχη και τη χαρά να είναι πολύ κοντά στο δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά. Όταν είσαι πολύ κοντά στη φωτιά και ζεσταίνεσαι και καίγεσαι. Δηλαδή όταν πέρα από πολύ καλός συνεργάτης, κάνεις και κολλητή παρέα, αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε μία παρεξήγηση».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πληρώνομαι για αυτό» - Η απάντηση στην δήλωση του Γιώργου Λιάγκα περί κόντρας τους