Ελεονώρα Μελέτη: «Τη στιγμή που ξύπνησα και μου είπαν ότι...» - Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε στα 38 της

«Σου λένε "Άντε, παντρεύτηκες, δεν θα κάνεις ένα παιδάκι; Η ξαδέρφη σου έκανε..."»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Τη στιγμή που ξύπνησα και μου είπαν ότι...» - Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε στα 38 της

Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την αποκάλυψη της Ελισάβετ Σπανού για την κατάψυξη ωαρίων που είχε κάνει χρόνια πριν μείνει έγκυος, προχώρησε σε μία εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Παρασκευής 12/1, σχετικά με την δική της εμπειρία της διαδικασίας αυτής.

Μέσα από μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά πρόσφατα, αποκάλυψε πως και εκείνη είχε αποφασίσει να καταψύξει τα ωάριά της κι αυτό διότι αισθάνθηκε ένα άγχος και μία πίεση από τον περίγυρό της όσο μεγάλωνε. Η κόρη της, παρόλα αυτά, ήρθε στη ζωή της μετά από λίγο με φυσικό τρόπο.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε στα 38 της

«Ταυτίστηκα πάρα πολύ με την Ελισάβετ, γιατί περιέγραψε το πώς ακριβώς είχα νιώσει και εγώ το 2016 που είχα κάνει την κατάψυξη ωραρίων, την οποία τελικά δεν χρειάστηκα ποτέ, γιατί λίγες εβδομάδες μετά γνώρισα τον Θοδωρή και έμεινα με φυσιολογικό τρόπο έγκυος.

Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που ξύπνησα και μου είπαν ότι όλα πήγαν υπέροχα. Ένιωσα μια μικρή νίκη στη φαρέτρα μου και ότι πλέον είμαι πιο χαλαρή, μπορώ να απολαύσω τη ζωή και να περιμένω να έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δεν βιώσει αυτή την αγωνία να βλέπει να μεγαλώνει, να περνάει ο καιρός και να μην έχει έναν σύντροφο και να νιώθει αυτή την πίεση ότι "κάτι πρέπει να γίνει τώρα γιατί μετά δεν θα μπορώ"», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Αυτό το άγχος προκαλείται κυρίως από τον περίγυρο και όχι απαραίτητα τον δικό σου τον οικογενειακό, γιατί μπορεί να είναι πολύ χαλαρός. Οι υπόλοιποι όμως, αρχίζουν και σου λένε "Άντε, παντρεύτηκες, δεν θα κάνεις ένα παιδάκι; Η ξαδέρφη σου έκανε...". Αυτά τα μικρά, τα τοξικά, σου βάζουν σιγά σιγά τον σπόρο και μετά βιώνεις αυτό το αρνητικό συναίσθημα», κατέληξε.