«Έχοντας κλείσει τα 38, κατέψυξα όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, τα ωάρια μου» - Σοκάρει η Ελεονώρα Μελέτη με την εξομολόγησή της

Το αποκάλυψε 6 χρόνια μετά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη

Τα τελευταία χρόνια πολλές είναι οι γυναίκες της ελληνικής showbiz οι οποίες έχουν μοιραστεί με τον κόσμο το ταξίδι τους προς την μητρότητα. Για άλλες ήταν πιο εύκολο, για άλλες πιο δύσκολο, ενώ για κάποιες δεν έχει έρθει ακόμα αυτή η στιγμή και μέχρι να έρθει θέλουν να έχουν την ασφάλεια πως θα μπορέσουν να το κάνουν, γι' αυτό και προχώρησαν σε κατάψυξη ωαρίων.

Στην τελευταία κατηγορία, λοιπόν, ανήκει η Κατερίνα Καινούργιου, η Ανθή Σαλαγκούδη (δείτε εδώ την εξομολόγησή της) και η Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ τι συνέβη στο σώμα της αφού πήρε την απόφαση). Την Τετάρτη 31/5 ωστόσο, μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες αποκάλυψε πως είχε προχωρήσει ήδη στη διαδικασία αυτή πριν από 6 χρόνια, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την κατάψυξη ωαρίων

«Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Πάγωσα το χρόνο. Έχοντας κλείσει τα 38, κατέψυξα όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, τα ωάρια μου, κάνοντας του ένα σπουδαίο δώρο. Πριν από 6 χρόνια το θέμα της κρυοσυντήρησης ήταν ακόμα λίγο… αμήχανο. Δεν το πολύ μοιραζόσουν με τρίτους γιατί οι άλλοι σε έβλεπαν λίγο ωσάν … “κακομοίρα”. Που σε έχουν πάρει τα χρόνια κ δεν έχεις παιδί, που τα έχεις όλα αλλά δεν έχεις ένα σύντροφο να κανείς οικογένεια, που τι τις ήθελες τις καριέρες κ τα άφησες όλα πίσω!

Η φωτογραφία είναι λίγες ώρες μετά τη διαδικασία! Η ανακούφιση , η ικανοποίηση, η χαρά, η ξεγνοιασιά είναι μερικά από τα συναισθήματα που θυμάμαι να νιώθω!

Στη δεύτερη φωτογραφία, είναι η “αναμνηστική” που λένε, από τα αυγουλάκια. Στη στέλνουν με mail, κάτι σαν οικογενειακή φωτογραφία! Ακόμα δεν τα έχω χρειαστεί. Έχω χρόνο όμως να τα χρειαστώ όποτε θέλω, κ αυτά θα είναι εκεί να περιμένουν!

Ποτέ δεν θα σταματήσω να φωνάζω, με τη πρώτη ευκαιρία, το σπουδαίο δώρο που έχει χαρίσει σε μας τις γυναίκες η επιστήμη. Ένα δώρο σε όλες! Σε εκείνες που θέλουν να το καθυστερήσουν, σε εκείνες που δεν έρχεται, εκείνες που δεν μπορούν , εκείνες που αρρώστησαν, που δεν θέλουν ακόμα, που κάνουν καριέρα, που δεν έχουν σύντροφο, που δεν το αποφασίζουν, που δεν έχουν τις συνθήκες», σημείωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.