Όλγα Σκιαδαρέση: Ερωτευμένη η κόρη του Γεράσιμου και της Μπέσσυς Μάλφα - Αυτός είναι ο μελαχρινός με μακριά μαλλιά και μούσια σύντροφός της

Τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα τρυφερά τετ α τετ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Όλγα Σκιαδαρέση / Φωτογραφεία αρχείου NDP Photo Agency
Instagram / Όλγα Σκιαδαρέση / Φωτογραφεία αρχείου NDP Photo Agency

Η Όλγα Σκιαδαρέση είναι η μία από τις δίδυμες κόρες της Μπέσσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση. Γεννήθηκε το 1997 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης». Δεν σταμάτησε να ασχολείται με την υποκριτική, καθώς συμμετέχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει βρεθεί και στην τηλεόραση, όμως τα τελευταία χρόνια ασχολείται πολύ έντονα και με την μουσική. Μαζί με την αδερφή της Νίκη, έχουν δημιουργήσει ένα συγκρότημα, τις Σκιαδαρέσες, και πραγματοποιούν συχνά εμφανίσεις.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πέρα από τη δουλειά της, προβάλλει και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και την προσωπική της ζωή. Σε πολλές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, λοιπόν, παρουσιάζεται δίπλα της ένας μελαχρινός άντρας με μακριά μαλλιά και μούσια, ο οποίος δεν είναι άλλος πέρα από τον σύντροφό της.

Δείτε επίσης: «Οι γονείς μου δεν ήρθαν να με δουν στην παράσταση....» - Η Όλγα Σκιαδαρέση μιλά για την απόφαση της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής

Αυτός είναι ο σύντροφος της Όλγας Σκιαδαρέση

Εκείνος ακούει στο όνομα Κώστας. Εκτός από τις βόλτες τους και τις καλοκαιρινές τους στιγμές, δεν έχει διστάσει να μοιραστεί και πιο τρυφερές τους στιγμές, με τα like να πέφτουν βροχή στις κοινές τους αναρτήσεις κάθε φορά.

Η ολόγυμνη φωτογραφία της

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας ηθοποιός έξω καρδιά, για τον οποίο η σοβαροφάνεια δεν είναι προσόν, ενώ του αρέσει να ζει ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Το ίδιο ισχύει και για την σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα. Επομένως, με ανάλογο τρόπο έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά τους.

Έτσι, η Όλγα, η μία από τις δύο κόρες τους φαίνεται πως ζει πραγματικά ελεύθερα, καθώς πόζαρε γυμνή στην παραλία, ούσα ξαπλωμένη στις πέτρες, καλύπτοντας μόνο το στήθος της με το χέρι της. Η ηρεμία που εκπέμπει μεταδίδεται μέσα από την εικόνα, ενώ είναι ξεκάθαρο πως αδιαφορεί για τα τα βλέμματα, αλλά και για τα σχόλια του κόσμου.

Όλγα Σκιαδαρέση