«Για λύπηση είσαι, στο ράφι θα μείνεις με τις ψωρι@ρες...» - Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Τι απαντά η ίδια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ένα μικρό σούρουρο έχει προκύψει αναφορικά με την πρόσφατη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη, σχετικά με την προστασία των γυναικών από τους άνδρες που είχε κάνει πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η γνωστή επιχειρηματίας, είχε αναρτήσει στα social media, μία δημοσίευση για την γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη, όπου έλαβε αρκετά σχόλια με ένα από αυτά να την βγάζει εκτός εαυτού. Τότε η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με μία δημοσίευση στην οποία, φυσικά, τα σχόλια έπεσαν βροχή (δείτε εδώ).

Η νέα ανάρτηση της Μαίρης Συνατσακη για τα αρνητικά σχόλια σε δημοσίευσή της

«Όπως καταλαβαίνετε, αυτή την εβδομάδα, έχω ακούσει πάλι τα σχολιανά μου γι’ αυτό το βίντεο που είπα τέσσερις λέξεις. Δημιούργησα όλη αυτή την αναστάτωση. Για το παιδί μου έχω ακούσει, για τον έτσι μου… αλλά για το επόμενο μήνυμα που έλαβα, τραβάω κόκκινη γραμμή» αναφέρει.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Στη συνέχεια,το μήνυμα αυτό, το οποίο ανέφερε, «Για λύπηση είσαι. Στο ράφι θα μείνεις με τις ψωριάρες κ@@@γατές σου».

«Τι σε πείραξαν οι γάτες ρε κλόουν; Μη το μάθει ο Τίμος. Μόνο αυτό σας λέω» απάντησε από την πλευρά της.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΙΡΗΣ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Το νέο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Η επιχειρηματίας έχει μια πολύ ιδιαίτερη και δεμένη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς διατηρεί πολύ ενεργούς λογαριασμούς στα προσωπικά της social media μοιραζόμενη στιγμές της καθημερινότητάς της.

Μια λοιπόν από τις πρόσφατες αλλαγές στη ζωή της Συνατσάκη και του Στρατή ήταν η απόφασή τους να μετακομίσουν από το σπίτι, που μέχρι πρότινος έμεναν με την μετακόμιση αυτή να μην είναι η πρώτη για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η βοήθεια φίλων και συγγενών ήταν πολύτιμη για τη γνωστή influener δεδομένου ότι έχει ένα μικρό παιδί και έτσι τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο, όσο πριν που δεν είχε αναλάβει αντίστοιχες υποχρεώσεις.

Με ένα βίντεο στο youtube η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε την Πέμπτη 14/12 την φάση της μετακόμισης αλλά και πλάνα από το νέο και μοντέρνο της σπίτι με το παιδικό δωμάτιο της Ολίβιας να ετοιμάζεται πρώτο από όλα (δείτε εδώ την τούρτα για τα πρώτα της γενέθλια).