Μαρία Μπακοδήμου: «Κλείστε την πόρτα μη μπει ο κλητήρας!» - Η αντίδραση στη συνέντευξη και το "εξώδικο" του γιου της, Άρη

Δεν μπορεί να πει κουβέντα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: «Κλείστε την πόρτα μη μπει ο κλητήρας!» - Η αντίδραση στη συνέντευξη και το

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον Άρη και τον Νικήτα. Ο Άρης, πολύ πρόσφατα, παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή και αναφέρθηκε στη μητέρα του, λέγοντας πως δεν πρέπει να αναφέρεται στα παιδιά της στην εκπομπή της, διαφορετικά θα στείλει εξώδικο (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Το βίντεο, λοιπόν, προβλήθηκε στον αέρα του Γειά σου στον κανάλι του ΣΚΑΙ το μεσημέρι του Σαββάτου 13/1, με την παρουσιάστρια να κάνει πλάκα με τους συνεργάτες της πως δεν μπορεί να σχολιάσει τίποτα, διότι κινδυνεύει να φτάσει στην πόρτα του δικαστηρίου.

Η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου στην συνέντευξη του γιου της, Άρη

«Αχ, τι τραβάμε και εμείς οι γονείς! Κλείστε την πόρτα μη μπει ο κλητήρας! Γιατί θα ανοίξω το στόμα μου και θα μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τον Ισίδωρο Φικάρη να λέει για να "ελαφρύνει" την θέση της: «Εμείς σε ρωτάμε για τον γιο σου». «Να τα πεις στο δικαστήριο αυτά!», του απάντησε εκείνη.

Δείτε επίσης: «Είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα» - Πανζουρλισμός για τους δύο κούκλους γιους της Μαρίας Μπακοδήμου

Το σχόλιο της Μενεγάκη

Η συνέντευξη του γιου της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη Αργυρόπουλο, σχολιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10/1, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις δηλώσεις του, μίλησε για την δική της εμπειρία σε σχέση με τα παιδιά της και την δημοσιότητα.

«Έχουν γράψει στη Μαρία «μαμά μην σχολιάζεις στο Instagram; Α, τότε είμαι χαρούμενη που δεν μου γράφουν τίποτα. Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη με τα παιδιά μου στο Instagram… Προσπαθώ να κρατιέμαι γιατί καταλαβαίνω, δεν ξέρω…», δήλωσε.

«Γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν και εγώ που σε ξέρω ειδικά πολύ καλά, ξέρω πόσο χαρούμενη και περήφανη μαμά είσαι, αλλά καταλαβαίνει κανείς μεγαλώνοντας ότι έχει πολλά δικαιώματα στα παιδιά του αλλά όχι και τόσα πολλά όσα νομίζει και αυτά προβάλλουν κάποιες αντιστάσεις…», είπε από την πλευρά του ο συνεργάτης της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο: