Εβελίνα Νικόλιζα: «Δε θα μου πείτε εσείς αν θα χαρώ» - Το σχόλιο για το πρόσωπο και τα κιλά της & το δημόσιο ξέσπασμα

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Εβελίνα Νικόλιζα
Instagram / Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα κατά καιρούς έχει δεχθεί πολλά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση και ιδιαίτερα για τα κιλά της. Το τελευταίο διάστημα κατάφερε να χάσει πολλά και αυτό στάθηκε ως αφορμή για μία άγνωστη γυναίκα να την συγχαρεί μέσα από τα social media της για την απόφασή της και το γεγονός πως τα κατάφερε, τονίζοντας της παράλληλα πως πρέπει να πάρει κάποια κιλά πίσω γιατί το πρόσωπό της φαίνεται "κάπως" έτσι.

Η δημοσιογράφος, τότε, δημοσίευσε στη συνέχεια ένα βίντεο όπου εξηγούσε πως αυτό κατά τη γνώμη της ήταν αγενές, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της γυναίκας, που με story στο προφίλ της στο Instagram την κατηγόρησε για τοξικότητα.

Δείτε επίσης: Δεν τον βλέπουμε συχνά - Αυτός είναι ο σύζυγος της Μπέσσυς Αργυράκη και πατέρας της Εβελίνας Νικόλιζα

Το σχόλιο που δέχθηκε η Εβελίνα Νικόλιζα για τα κιλά της και η απάντησή της

«Κανένα σχόλιο για τα κιλά ενός ατόμου δεν είναι αποδεκτό γενικά. Γιατί με το να σου λέει κάποιο άτομο ότι αδυνάτησες και να λες ευχαριστώ ή να χαίρεσαι, σε κάνει μέρος του προβλήματος. Μην έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά και το αδυνάτησες, τοξικό σχόλιο είναι, just saying», έγραφε στην ανάρτησή της.

Η Εβελίνα Νικόλιζα, λοιπόν, δημοσίευσε το story αυτό και της απάντησε λέγοντας τα εξής:

«Ο καθένας μπορεί να εκλαμβάνει κάθε σχόλιο όπως θέλει και του αρέσει. Προφανώς και δε θα μου πείτε εσείς αν θα χαρώ με κάτι ή θα με πειράξει. Εφόσον έχω μιλήσει αρκετές φορές για το θέμα των κιλών λοιπόν και δημόσια, και γνωρίζει ο κόσμος ότι κάνω μια προσπάθεια, αντιλαμβάνομαι ότι μου το λένε ως κάτι θετικό.

“Μπράβο γιατί η προσπάθειά σου πιάνει τόπο”. Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Σέβομαι ότι κάποιον μπορεί να τον ενοχλήσει το “αδυνάτισες” γι’ αυτό και δεν το λέω. Αλλά εφόσον εμένα δε με πειράζει, τι να κάνουμε; Επίσης είναι ξεκάθαρη η διαφορά ανάμεσα σε ένα καλοπροαίρετο σχόλιο για κάτι που κατάφερα από μια κακόβουλη προτροπή να κάνω κάτι πάνω μου επειδή έτσι τους αρέσει. Αυτά»

Δείτε επίσης: «Γιατί αγαπάτε τα σκυλιά και δεν αγαπάτε τα παιδιά;» - Η απάντηση της Εβελίνας Νικόλιζα σε άλλο ένα σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram

Εβελίνα Νικόλιζα ξέσπασμα