Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση – «Στο “Κόκκινο Ποτάμι” μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον»

Η συνεργασία τους έγινε σχέση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση – «Στο “Κόκκινο Ποτάμι” μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα», βρέθηκε η Αναστασία Παντούση το Σάββατο 13/1. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», μίλησε για τον ρόλο της, δίνοντας αρκετά spoiler, και αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση, με τον οποίο φαίνεται πως γνωρίστηκαν καλύτερα όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι».

«Πολλοί με ρωτάνε αν χαμογελάω λόγω του ρόλου μου στη σειρά. Η Ειρήνη σίγουρα τρέφει κάποια συναισθήματα για τον Πέτρο, διαφορετικά από τον Ιπποκράτη, γιατί έχουν μία παραπάνω οικειότητα. Αλλά κάπως η καρδιά της αρχίζει να χτυπάει διαφορετικά για τον δεύτερο, δεν ξέρουμε αν είναι έρωτας»

Σχετικά με την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, αποκάλυψε: «Η Ειρήνη δυσκολεύεται σε αυτό το κομμάτι γιατί ανακαλύπτει κάποιες εξετάσεις του πατέρα της, κάτι που την ταρακουνάει. Για τον πατέρα της η Ειρήνη θα έκανε πολλά. Μήπως η απόφαση να παντρευτεί τον Ιπποκράτη είναι για να κάνει ευτυχισμένο τον πατέρα της; Επειδή νιώθει μία τεράστια ευγνωμοσύνη... Δεν ξέρουμε αν θα πεθάνει ο πατέρας της».

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της – «Είναι κάτι το απερίγραπτο»

Η αναφορά της Αναστασίας Παντούση στον σύντροφό της

Και συνέχισε: «Η Ειρήνη έχει έρθει κοντά με το παιδί και είναι σαν οικογένεια μέσα σε αυτό το σπίτι, αλλά η καρδιά της λέει κάτι διαφορετικό. Δεν καταλαβαίνει ακόμα πόσο τοξικός είναι ο Ιπποκράτης, αλλά έχει δει κάποια σκοτεινά σημάδια του».

Η Αναστασία Παντούση αναφέρθηκε επίσης στα τελευταία χρόνια που της πηγαίνουν πολύ καλά επαγγελματικά, με συνεχή παρουσία στην τηλεόραση και στο θέατρο, αλλά και στη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση. Για τον ηθοποιό σύντροφό της, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν συνεργάστηκαν στο «Κόκκινο Ποτάμι», ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το “Κόκκινο Ποτάμι” έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Με τον Ιωάννη Παπαζήση είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία, ούτως ή άλλως είναι άριστος επαγγελματίας, τον οποίο θαυμάζω. Σίγουρα το γεγονός ότι δουλέψαμε μαζί και μάθαμε ο ένας τον άλλον περισσότερο».