Στέλιος Ρόκκος: «Αυτό ήταν που χρειαζόμουν...» - Η πρώτη του εμφάνιση στη μουσική σκηνή 2 εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού του

Το ανατριχιαστικό βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέλιος Ρόκκος, λίγο υποδεχθεί το νέο έτος, βίωσε την μεγαλύτερη τραγωδία. Ενημερώθηκε πως ο αδερφός του, Νίκος, πατέρας τριών παιδιών, έφυγε από τη ζωή, καθώς πνίγηκε την ώρα που είχε βγει με την βάρκα του στα ανοιχτά της Λήμνου για να ψαρέψει.

Ακύρωσε, λοιπόν, τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο που ερμήνευσε κάθε Σαββατοκύριακο στο πλευρό του Διονύση Σχοινά, και ταξίδεψε στον τόπο καταγωγής του για να σταθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία πλέον είναι μόνη της εκεί, καθώς ο άντρας της και ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Κώστας, "έφυγαν" από καρδιά, παίρνοντας μαζί τους και τον νεότερο γιο. Εκεί έγινε και η κηδεία (δείτε εδώ τι συνέβη με τη μητέρα του πάνω από το φέρετρο).

Η πρώτη εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου στη σκηνή 2 εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού του

Πέρασαν δύο εβδομάδες από τότε και ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη μουσική σκηνή, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια αυτή. Στο προφίλ του νυχτερινού κέντρου στο Instagram δημοσιεύθηκαν, μάλιστα, βίντεο από τη στιγμή που τραγουδούσε και λίγο πριν το κλείσιμο, ακούγεται να λέει:

«Αυτό ήταν που χρειαζόμουν… την αγάπη και την αγκαλιά. Αλήθεια σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δείτε επίσης: «Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την σύντροφό του» - Τραγική ειρωνεία η αιτία της βουτιάς που του κόστισε τη ζωή

Τσακίζει κόκαλα η φωτογραφία της μητέρας του μια εβδομάδα μετά το θάνατο του γιου της

Μετά την κηδεία του Νίκου η μητέρα τους, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Μετά το τελευταίο αντίο στο παιδί της αισθάνθηκε έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί άμεσα με τους γιατρούς να της κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ νόσησε και με κορωνοϊό.

Μετά την σύντομη περιπέτεια της, η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της. Στο πλευρό της μάλιστα βρέθηκε όλη η οικογένεια της, με την ίδια να ποζάρει αγκαλιά με τα εγγόνια της.

Την φωτογραφία τους δημοσίευσε ο γιος του τραγουδιστή, Δημήτρης Ρόκκος.

Στέλιος Ρόκκος μητέρα