Γιάννης Βαρδής: «Είναι μία πίκρα προσωπική η υπογραφή που έβαλα στον γάμο τους» - Η αναφορά στη σχέση του πατέρα του, Αντώνη, με την Φιλοθέη Μωβ

Δεν ήταν σύμφωνος από την αρχή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής 14/1. Σε αυτή σχολίαζε διάφορα γεγονότα της επικαιρότητας, όπως είναι το Survivor, εξηγώντας πως θα ήθελε να δει ακόμη πιο "δυνατά" ονόματα, ωστόσο αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά ζητήματα.

Η δημοσιογράφος του καναλιού τον ρώτησε εάν αισθάνεται πως υπάρχει κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει και του έχει μείνει πικρία από το παρελθόν του, με τον ίδιο να μιλά για τον τελευταίο γάμο του πατέρα του, Αντώνη, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2014 με την Φιλοθέη Μωβ.

Δείτε επίσης: Οι σχέσεις του Αντώνη Βαρδή με την πρώην σύζυγό του Χριστίνα Μαραγκόζη - Η λογομαχία λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Η νέα δήλωση του Γιάννη Βαρδή κατά της τελευταίες συζύγου του πατέρα του

«Είναι μία πίκρα προσωπική που θα ήθελα να την αποβάλω από μέσα μου η υπογραφή στον γάμο του μπαμπά μου, δεν θα ήθελα να την είχα βάλει. Ο μπαμπάς μου ήταν βαριά άρρωστος τότε...», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους, ο τραγουδιστής και η πρώην σύζυγός του πατέρα του, πρόσφατα βρέθηκαν σε μία δημόσια διαμάχη μετά την συναυλία που διοργάνωσε ο πρώτος προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή, χωρίς να καλέσει την Φιλοθέη Μωβ, καταλήγοντας να υπάρχουν απειλές μέχρι και για δικαστήρια.

Ποια είναι η Φιλοθέη Μωβ: Ο γάμος με τον Αντώνη Βαρδή και οι μηνύσεις με τα παιδιά του

Ο Αντώνης Βαρδής με την Φιλοθέη Μωβ ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο 3 μήνες πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής. Ο γάμος έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα και τον γνώριζαν μονάχα οι οικογένειες τους.

Μετά το θάνατο του ωστόσο, ξεκίνησε και η δικαστική διαμάχη της με τα παιδιά του, Γιάννη και Καλλιστώ. Όλα ξεκίνησαν όταν - σύμφωνα με την ίδια - όταν ένα απόγευμα γύρισε στο σπίτι που έμεναν όλοι μαζί και δεν μπορούσε να μπει μέσα με το κλειδί της. Στην αρχή νόμιζε πως τους διέρρηξαν ωστόσο όπως την ενημέρωσε ο Γιάννης Βαρδής είχαν αλλάξει κλειδαριές ώστε να μην μπει.

Αντώνης Βαρδής Φιλοθέη Μωβ

Αφορμή όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ήταν ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Βουλγαρία με το όνομα του Αντώνη και του Γιάννη, από τον οποίο δεν μπορούσε να τραβήξει χρήματα. Θεώρησε λοιπόν πως η Φιλοθέη Μωβ είχε εμπλοκή παρόλο που η ίδια αρνήθηκε την ανάμειξη.

Όταν οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και μετά από μια μεγάλη ένταση, ο Γιάννης Βαρδής της ζήτησε συγνώμη με την Φιλοθέη Μωβ να αποσύρει την μήνυση συκοφαντική δυσφήμιση.

Σήμερα οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες όπως αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του γιου του Αντώνη Βαρδή, έχοντας αναφέρει πως μετά το θάνατο του πατέρα του, η συμπεριφορά της άλλαξε.