Βάλια Χατζηθεοδώρου: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Νίκο Παππά - Είναι μαζί από...

Ζουν τον απόλυτο έρωτα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency / Instagram / Νίκος Παππάς
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency / Instagram / Νίκος Παππάς

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου για πάνω από τρία χρόνια βρισκόταν σε σχέση με τον τραγουδιστή ων Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό. Τον Οκτώβριο του 2023, ωστόσο, έγινε γνωστό πως δεν είναι πια ζευγάρι και έχουν πάρει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή, χωρίς να αναφέρει κανείς από τους δυο τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Έκτοτε ξεκίνησαν να κυκλοφορούν φήμες για την προσωπική ζωή του ξανθού μοντέλου, με κάποιες να την θέλουν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Και οι δυο, βέβαια, διέψευσαν όσα ακούγονταν. Λίγο μετά την πρωτοχρονιά, όμως, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα. Η ίδια είναι σε σχέση, αλλά με έναν άλλο άνδρα, μπασκετμπολίστα, τον Νίκο Παππά.

Οι νέες αποκαλύψεις για την σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου με τον Νίκο Παππά

Δεν το έχουν επιβεβαιώσει στις κάμερες, ωστόσο το κοινό τους ταξίδι στην Αμερική, όπου πέρασαν την ονομαστική της εορτή, τους πρόδωσε (δείτε εδώ τις φωτογραφίες). Μάλιστα, το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real News, επιβεβαιώνει το ειδύλλιο αυτό και αναφέρει νέες λεπτομέρειες γι' αυτό.

Φαίνεται, δηλαδή, πως το κορίτσι του MEGA και της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, είχε χωρίσει με τον τραγουδιστή πολύ πριν γίνει γνωστό και η σχέση της με τον αστέρα του Παναθηναϊκού μετρά ήδη αρκετούς μήνες. Δένονται όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός και τις περισσότερες ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκείνη τις περνά στο σπίτι του καλού της στο Παλαιό Ψυχικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Παππάς βγήκε και εκείνος από μία σχέση χρόνων τον Ιούνιο του 2022 (δείτε εδώ την σύντροφό του) και πλέον έχει αφήσει για λίγο τον χώρο του μπάσκετ πίσω του και έχει επιδοθεί στις επιχειρήσεις του και στα ταξίδια.

Η αντίδρασή της σε ερώτηση για τον δεσμό τους

Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος, Σοφία Μανουσακίδου την ώρα που κατευθυνόταν στο στούντιο, και τη ρώτησε για το ξεκίνημα του χρόνου που φαίνεται ότι τη βρήκε στο πλευρό του Νίκου Παππά.

«Το 2023 καλά τα πήγαμε, με τα δύσκολά του και με τα ωραία του. Έτσι είναι, να έχει και νόημα», είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Αφού είμαστε καλά και έχουμε την υγεία μας, όλα καλά», είπε.

Στη συνέχεια, η ρεπόρτερ τη ρώτησε για όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του μπασκεμπολίστα Νίκου Παππά. «Τι πρέπει να πω;», απάντησε εμφανώς αμήχανα η Βάλια Χατζηθεοδώρου και κατέληξε: «Δεν έχω να πω κάτι, όλα είναι καλά, είναι ήρεμα, αυτό μόνο. Ξέρεις τι γίνεται; Στο ταξίδι που έκανα στη Νέα Υόρκη συνάντησα πάρα πολλούς Έλληνες. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Τον έρωτα δεν μπορεί να τον κανονίσει ποτέ και κανένας».