Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πέφτω για ύπνο πολύ ήσυχη...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η απάντηση για την απουσία της από την τηλεόραση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πέφτω για ύπνο πολύ ήσυχη...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε σε νυχτερινή εκδήλωση και γύρω τις συγκεντρώθηκαν κάμερες και δημοσιογράφοι περιμένοντας να αποσπάσουν δηλώσεις της. Η ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και όσα ανέφερε προβλήθηκαν στον αέρα το πρωί της Δευτέρας 15/1.

Αναφέρθηκε στην καριέρα της και στην σχέση της με την τηλεόραση από την οποία απουσιάζει το τελευταίο διάστημα, ενώ απάντησε και για δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και μπορεί να έχουν παρεξηγηθεί από άλλους.

Δείτε επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου - «Έχω αγκαλιάσει και έχω αποδεχτεί το πρόβλημά μου, δεν θα φύγει ποτέ»

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μου πολύ σοβαρό και την αγαπώ πολύ αυτή τη δουλειά», είπε αρχικά.

Και στην ερώτηση εάν έχει μετανιώσει ποτέ για κάποια δήλωση που έχει κάνει, απάντησε: «Δεν έχω μετανιώσει για δηλώσεις που έχω κάνει. Θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα κάποιες φορές, αλλά το γεγονός ότι είμαι ο εαυτός μου και λέω αυτό που σκέφτομαι πάντα με κάνει να νιώθω καλά στο τέλος της ημέρας. Δηλαδή, πέφτω για ύπνο πολύ ήσυχη».

Η απόφαση να φύγει από την Αθήνα και η οικογένεια της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Η αγαπημένη ηθοποιός που απέχει από την τηλεόραση και έχει αφιερωθεί περισσότερο στο θέατρο, αποκάλυψε πως θα περνούσε τα φετινά Χριστούγεννα με τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρτνο και τις δυο κόρες της, Λυδία και Ηλέκτρα.

«Τα Χριστούγεννα για μένα είναι ευκαιρία για γιορτή. Φέτος είμαι τυχερή. Ο Φώτης είναι από τη Θεσσαλονίκη και θα κάνουμε γιορτές εκεί με την οικογένειά του. Θα είμαστε με τα παιδιά και αυτό είναι μια πολύ ωραία συνθήκη για εμάς», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη της.

Μάλιστα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε στην εφημερίδα πως επιθυμία της είναι να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσουν οικογενειακώς στην Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, αυτή την περίοδο ανεβαίνει στην συμπρωτεύσουσα η θεατρική παράσταση "Ποντικοπαγίδα" στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που δεν συνεργάστηκε με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα Madwalk

«Θέλω να μείνουμε στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να μετοικήσω τα επόμενα χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου