Κατερίνα Μονογυιού: «Τα νέα παιδιά να προσέχουν στους δρόμους» - Τσακίζει κόκαλα μετά το μνημόσυνο 2 χρόνων από το δυστύχημα του Τζώρτζη

«Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε όρθιοι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Μονογυιού: «Τα νέα παιδιά να προσέχουν στους δρόμους» - Τσακίζει κόκαλα μετά το μνημόσυνο 2 χρόνων από το δυστύχημα του Τζώρτζη

Συγκινεί η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού μετά το μνημόσυνο που έγινε για τα 2 χρόνια από το θάνατο του. Τον Ιανουάριο του 2022 ο επιχειρηματίας πέθανε ακαριαία όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Η σύζυγός του που ήταν συνοδηγός σώθηκε από θαύμα.

Την Κυριακή 14/1 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Μύκονο πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του. Η σύζυγός του, οι γονείς του, η αδερφή του αλλά και συγγενείς και φίλοι, βρέθηκαν στην εκκλησία για να τον τιμήσουν.

Τα συγκινητικά λόγια της Κατερίνας, για το θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού

Αμέσως μετά το μνημόσυνο, η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού μίλησε στην κάμερα της του Mykonoslivetv και τα λόγια της ράγισαν καρδιές. Αναφέρθηκε σε ένα σημαντικό ζήτημα που είναι τα τροχαία δυστυχήματα τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί, με νέα παιδιά να χάνουν τις ζωές του στην άσφαλτο.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου του Τζώρτζη στη Μύκονο

«Να ευχηθούμε καλή Ανάσταση στον Γιώργο και σε όλους τους ανθρώπους που έχουν φύγει, στα νέα παιδιά. Οι γονείς να έχουν κουράγιο γιατί είναι μια δύσκολη κατάσταση αυτή να την αντιμετωπίσεις στην οικογένεια. Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε όρθιοι. Να πω στα νέα παιδιά να προσέχουν στους δρόμους.

Από μέρους μας, όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων, οφείλουμε να βάλουμε πλάτη σε αυτό που λέγεται οδική ασφάλεια. Και το κάνουμε. Πολλές φορές συμμετέχουμε στην οδική ασφάλεια της Βουλής, και θα συνεχίσω, και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να κάνουμε ό,τι καλύτερο ώστε να μη φεύγουν άνθρωποι άδικα στους δρόμους. Να προσέχουν. Και τα παιδιά μας. Είμαι δίπλα σε αυτές τις οικογένειες, τις καταλαβαίνω, τις κατανοώ. Να προχωρήσουμε. Αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής Κυκλάδων.

Δείτε επίσης την ανάρτηση της μητέρας του με αφορμή τα δυο χρόνια από το θάνατο του