Θρησκευτικός γάμος στα σκαριά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη;

Ένα βήμα πριν επισημοποιήσουν τη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρησκευτικός γάμος στα σκαριά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το χωρισμό της από τον Snik, μια σχέση που είχε πολυσυζητηθεί αφού δεν την έκρυβα από τις κάμερες και τα social media, βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια του πρώην συντρόφου της, Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είχαν παντρευτεί με πολιτικό όταν είχαν μετακομίσει στην Αμερική πριν χρόνια. Το διαζύγιο τους μάλιστα δεν είχε βγει, αφού κανείς από τους δυο δεν το είχε επιδιώξει.

Ο γάμος τους είχε γίνει το 2015 στο Λος Άντζελες, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Χώρισαν λίγο αργότερα, λόγω της διεθνούς καριέρας της, έπειτα από κοινή απόφαση. Εδώ και περίπου ένα χρόνο λοιπόν, το μοντέλο έχει βρει και πάλι την ευτυχία. Αυτή τη σχέση της ωστόσο, την κρύβει από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ο σύντροφός της δεν επιθυμεί την έκθεση σε κάμερες και φωτογράφους.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε μια σπάνια κοινής τους φωτογραφία, για την οποία η Ηλιάνα μετά από λίγο αποκάλυψε «Το ανέβασα για αστείο επειδή ήταν πολλοί Γιάννηδες οι φίλοι μου. Ο σύντροφός μου δεν με ανεβάζει στα social media. Οριακά δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί μου. Δεν θέλει, με κρύβει, βάζει μπροστά το χέρι του ή το κεφάλι του».

Η ίδια δεν έχει κρύψει λεπτό πόσο ευτυχισμένη είναι για αυτή την επανασύνδεση, με πολλούς να μιλάνε για ένα ζευγάρι πολύ δεμένο και ερωτευμένο.

Παντρεύονται Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Γιάννης Καραβασάνης;

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Real Life, η σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη είναι τόσο ολοκληρωμένη που δεν θα είναι έκπληξη για κανέναν το να την επισημοποιήσουν. Μάλιστα, το μοντέλο έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο φιλικού ζευγαριού.

Η δεύτερη κοινή ανάρτηση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία για να ευχηθεί στον σύντροφό της για την ονομαστική του εορτή. Σε αυτή όμως, δεν ήταν μόνοι τους. Ήταν γύρω τους κι άλλοι άνδρες της παρέας τους οι οποίοι γιόρταζαν. Μία ημέρα αργότερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία δίπλα στον καλό της, καθώς δέχθηκε παράπονα από εκείνον.

«Ο Γιάννης 5, ο δικός μου Γιάννης παραπονέθηκε με τη χθεσινή φώτο ότι μια φορά τον ανέβασα και ήταν άσχημος. Οπότε πάρτε τον εδώ μαυρισμένο, με θεληματικό πηγούνι και πολλά υποσχόμενο βλέμμα και φυσικά με εμένα να μη φαίνομαι για να ξεχωρίζει η ομορφιά του», έγραψε χαρακτηριστικά και φαίνεται πως το μοντέλο αισθάνεται όλο και πιο άνετη να αναρτά προσωπικές τους στιγμές στα social media πλέον!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Γιάννης Καραβασάνης ανάρτηση