Λεωνίδας Κακούρης: Εξελίξεις με την υγεία του ηθοποιού - Η απόφαση του για τη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο

Λίγο μετά την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση ''Βασιλιάς Ληρ''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό έγινε μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομα του Λεωνίδα Κακούρη μετά την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση, που έπαιζε στο Εθνικό θέατρο ''Βασιλιάς Ληρ'' με τον ηθοποιό να επιλέγει σε πρώτη φάση τη σιωπή μετά την αποχώρησή του.

Μέσα από πληροφορίες, που μετέφερε το Πρωινό την Παρασκευή 12/1 έγιναν γνωστά τα νεότερα σχετικά με τον Λεωνίδα Κακούρη και την επιστροφή του στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς ο ηθοποιός παράλληλα πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

Εξελίξεις με την υγεία του Λεωνίδα Κακούρη

Όπως αναλυτικά, αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής ο ηθοποιός δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσει και από το σίριαλ, όπως είχε ειπωθεί. Πιο αναλυτικά, μέσα στην επόμενη εβδομάδα η υγεία του θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση - χωρίς να έχει διευκρινιστεί τι του συμβαίνει - και θα επιστρέψει στη θέση του στη σειρά.

«Ο Λεωνίδας Κακούρης βγήκε εκτός ορίων! Έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying»

Την Παρασκευή 5/1 στην εκπομπή Πρωινό σουσου, η δημοσιογράφος Μαίρη Αυγερινοπούλου μετέφερε τις πληροφορίες της σχετικά με τους λόγους, που ανάγκασαν τον Λεωνίδα Κακούρη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση. Δηλαδή πως «Ο Λεωνίδας βγήκε εκτός ορίων, οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying».

Ενώ επίσης αποκάλυψε σχετικά με το βίντεο που δημοσίευσε ο Λεωνίδας Κακούρης και διέγραψε λίγο αργότερα: «Είχε γίνει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σπίτι του, είχε καλέσει πάρα πολύ κόσμο, και ηθοποιούς και τεχνικούς από την παράσταση. Δεν είχε καλεστεί ο κύριος Χουβαρδάς. Το πάρτι κράτησε πολλές ώρες, μέχρι το πρωί και οι εικόνες είναι μετά το πάρτι».