Λεωνίδας Κακούρης: Αποχωρεί από το "Ναυάγιο" του MEGA μετά το χαμό με την παράσταση "Βασιλιάς Ληρ";

Η απάντηση ηθοποιού της σειράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κακούρης: Αποχωρεί από το

Φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα θέλουν τον Λεωνίδα Κακούρη να αποχωρεί από την σειρά Το Ναυάγιο που προβάλλεται στο MEGA, μετά το χαμό που σημειώθηκε για την παραίτηση του από την θεατρική παράσταση Βασιλάς Ληρ που είναι προγραμματισμένη να ανέβει στο Εθνικό Θέατρο - δείτε ποιος πήρε τη θέση του.

Πολλά ακούστηκαν σχετικά με την απόφαση του να φύγει από την παράσταση, ακόμη και για τον σκηνοθέτη κύριο Βουβαρδά, περί σκληρού χαρακτήρα. Ο ίδιος ωστόσο ο ηθοποιός, με επιστολή του δικηγόρου του ζήτησε να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή - δείτε εδώ το κείμενό του.

Ο Γιώργος Σουξές λοιπόν, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στο Ναυάγιο, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA σχετικά με τις φήμες περί αποχώρησης από την σειρά.

Η απάντηση του Σουξέ στις φήμες αποχώρησης του Κακούρη από το Ναυάγιο

«Δεν νομίζω να φύγει ο Λεωνίδας Κακούρης από το Ναυάγιο. Αγαπάει πολύ τον ρόλο, έμαθε και τα κρητικά. Έβαλε και το δικό του ταλέντο, τα έκανε εξαιρετικά. Τον είδα πριν από περίπου ένα μήνα στο γύρισμα. Καλά ήταν ο άνθρωπος! Με τον Λεωνίδα στις Άγριες Μέλισσες συνεργαστήκαμε άψογα. Είναι εξαιρετικός συνεργάτης, ξαφνιάστηκα που έγινε αυτό. Κάτι τον έχει πειράξει. Έχω να πω τα καλύτερα, είναι εξαιρετικός συνάδελφος, πολύ καλός ηθοποιός, μορφωμένος άνθρωπος. Δεν έχω να πω κάτι άσχημο για αυτόν», δήλωσε χαρακτηριστικά .

«Ο Λεωνίδας Κακούρης βγήκε εκτός ορίων! Έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying»

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση "Ο Βασιλιάς Ληρ" που είναι προγραμματισμένη να ανέβει στο Εθνικό Θέατρο μέσα στον Γενάρη. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε, ανέφερε πως ο ηθοποιός πήρε την απόφαση να παραιτηθεί επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους (δείτε την εδώ), ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει και φήμες που θέλουν να έχει τσακωθεί.

Την Παρασκευή 5/1 στην εκπομπή Πρωινό σουσου, η δημοσιογράφος Μαίρη Αυγερινοπούλου μετέφερε τις πληροφορίες της. Δηλαδή πως «Ο Λεωνίδας βγήκε εκτός ορίων, οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι έχει υποστεί πολύ μεγάλο συναισθηματικό bullying».

Ενώ επίσης αποκάλυψε σχετικά με το βίντεο που δημοσίευσε ο Λεωνίδας Κακούρης και διέγραψε λίγο αργότερα: «Είχε γίνει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο σπίτι του, είχε καλέσει πάρα πολύ κόσμο, και ηθοποιούς και τεχνικούς από την παράσταση. Δεν είχε καλεστεί ο κύριος Χουβαρδάς. Το πάρτι κράτησε πολλές ώρες, μέχρι το πρωί και οι εικόνες είναι μετά το πάρτι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ναυάγιο: Ένα ζευγάρι χωρίζει - Στέκεται μπροστά του και τον σημαδεύει με όπλο

Το Ναυάγιο: Οι τύψεις δεν τον αφήσουν να ζήσει - Αυτοκτονεί μετά την τραγωδία στο Φοίνιξ

Το Ναυάγιο (24/1): «Ένα ασθενοφόρο! Βοήθεια!» - Η Ειρήνη καταρρέει και ο Πέτρος "τρελαίνεται"

Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό - Η Στέλλα πυροβολεί τον Μάριο

Το Ναυάγιο (14/1): «Έχει σφυγμό; Βιαστείτε!» - Θρήνος για την Ειρήνη

Το Ναυάγιο: «Ναι, θα σε παντρευτώ» - Ο γάμος και η "χυλόπιτα" στα πρώτα επεισόδια του 2024

Το Ναυάγιο: «Ένα ασθενοφόρο, βοήθεια» - Ο Πέτρος τα "χάνει" βλέποντας την Ειρήνη να καταρρέει στα χέρια του

Το Ναυάγιο: Ο Μάκης χωρίζει την Λίνα - «Απαιτώ να μάθω ποιος είναι αυτός»

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είναι καμιά δημοσιογραφική επιτυχία...» - Το έντονο σχόλιο του για τα πλάνα του Γιάννη Χουβαρδά που προβλήθηκαν στο Πρωινό

Κατερίνα Διδασκάλου: Η πρώτη αντίδραση της μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»